«Σε προοδευτικη κατευθυνση» καλει τους συνδημοτες να ψηφισουν η Ελενη Λαφτση στον Β’ γυρο

Το μήνυμα της επικεφαλής της «ΠΟΛΗ-τικής Ανατροπής»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, στον δεύτερο γύρο, προοδευτικά ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα». Αυτό ανέφερε σε χθεσινή του ανακοίνωση το κυβερνών κόμμα αναφορικά με τις στηρίξεις στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Θέση την οποία υιοθετεί και η επικεφαλής της «ΠΟΛΗ-τικής Ανατροπής» κ. Ελένης Λαφτσή η οποία σε σχετικό της μήνυμα αφού ευχαριστεί όσους στήριξαν τον συνδυασμό στον πρώτο γύρο καλεί τους δημότες να αναζητήσουν  και να ενισχύσουν  πολιτικές προτάσεις σε προοδευτική κατεύθυνση. 

Αναλυτικά το μήνυμα της κ. Λαφτσή: 

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν τη δύναμη να είμαστε ενεργοί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κομοτηνής. Κατά την προεκλογική περίοδο καταθέσαμε, ως  «ΠΟΛΗ-τικη ΑΝΑΤΡΟΠΗ», δημόσια  την πρότασή μας για το αύριο του Δήμου Κομοτηνής, με στόχο να επηρεάσουμε τις εξελίξεις σε προοδευτική κατεύθυνση ώστε ο Δήμος  να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει στη σύγχρονη πραγματικότητα. Δεσμευόμαστε ότι αυτό το σχέδιο θα υπηρετήσουμε με προσήλωση  και στο νέο δημοτικό συμβούλιο.
 
Η επιλογή λοιπόν  των συμπολιτών μας  στον  δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 2 Ιούνη ,οφείλει να αναζητήσει  και να ενισχύσει  πολιτικές προτάσεις σε προοδευτική κατεύθυνση».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.