Το νεο Νοσοκομειο Κομοτηνης «αποκαλυπτεται» στους πολιτες

Την Τρίτη 11 Ιουνίου σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνουν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ο Δήμος Κομοτηνής

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε συνεργασία με δύο Δήμους όπου θα δημιουργηθούν νέα Νοσοκομεία, τους Δήμους Κομοτηνής και Πυλαίας-Χορτιάτη, θα πραγματοποιήσει δύο ανοιχτές συζητήσεις για τη δημιουργία του νέου «Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής – ΙΣΝ» και του «Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης – ΙΣΝ», αντίστοιχα, που σχεδιάζονται, θα κατασκευαστούν και θα εξοπλιστούν πλήρως με δωρεά του ΙΣΝ.
 
Οι δύο σημαντικές δωρεές εντάσσονται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Υγεία του ΙΣΝ, με συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 300 εκατομμύρια ευρώ, και αφορά την ανέγερση νέων υποδομών, την προμήθεια εξειδικευμένου εξοπλισμού και την υποστήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με στόχο την ενίσχυση της ιατρονοσηλευτικής φροντίδας και κατ’ επέκταση της υγείας των κατοίκων της χώρας μας.
 
Για το νέο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής – ΙΣΝ θα συζητήσουν την Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, στις 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής. Μαζί τους θα βρίσκονται, για να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις και απορίες, μέλη της ομάδας σχεδιασμού και διαχείρισης του έργου, εκπρόσωποι του ΙΣΝ, της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, καθώς και της Διοίκησης του Νοσοκομείου.
 
Την επόμενη ημέρα θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, για την παρουσίαση του νέου Παιδιατρικού Νοσοκομείου της πόλης. Η παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019, στις 18:30, στην αίθουσα θεάτρου του Λυκείου Φιλύρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.