Επιδειξη μοδας για την ενισχυση της «Στεγης Αγαπης»

Από τη Λέσχη Lions «Ορφέας» Κομοτηνής με την υποστήριξη πλήθους συμπολιτών και επιχειρήσεων

Η Λέσχη Lions «Ορφέας» Κομοτηνής, στο πλαίσιο του εθελοντικού της έργου, διοργανώνει επίδειξη μόδας, εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στις 7:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Chris and Eve».
 
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η υποστήριξη του προγράμματος «ΣΤΕΓΗ ΑΓΑΠΗΣ»  στην Κομοτηνή, για την φροντίδα αστέγων συμπολιτών μας. Το πρόγραμμα ήδη λειτουργεί εδώ και δυόμιση χρόνια, σε ενοικιαζόμενο χώρο στην πόλη της Κομοτηνής, με ωφελούμενους 8 συμπολίτες μας και με την συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής.
 
Την εκδήλωση υποστηρίζουν με την εθελοντική συμμετοχή τους και ευγενικές χορηγίες οι εξής τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, εταιρείες, ιδιώτες και σύλλογοι της Ροδόπης:
Καταστήματα ένδυσης Aralie Γυναικεία Ρούχα, Μ galleries Mateosisian jeans, Παιδικά Eponymo, Νυφικά Contessa's Atelier, Εσώρουχα – Μαγιό Πολύμορφο, Υποδήματα παιδικά  ZOO Shoes, Οπτικά ΚΙΤΖΙΔΗΣ, Κομμωτήριο Headline Νίτσα Βαλασίδου, Μακιγιάζ & περιποίηση νυχιών ORAMA, Κοσμήματα Orabella Accessories, Ωδείο Κόψας, Οφθαλμολογικό Ιατρείο Γιάννης Κοσμίδης, Αθλητικό Κέντρο Ladies Fitness club, Schur Flexibles group, Ξενοδοχεία DEMOCRITUS, Chris and Eve, Μετακινήσεις ΑΣΤΙΚΑ Κομοτηνής, Ηχητική κάλυψη The Art of Production, Ωδείο ΚΟΨΑΣ, Τυπογραφικά Γ. ΦΥΓΚΑΣ, Φωτογραφία Ιωάννης Τεπετσικλής, DJ Αντώνης Καμπουρίδης, ΚΝΙΚΟΣ “Το Μανάβικο της Κομοτηνής”.
 
Με την απόδειξη της πρόσκλησης εισόδου, με την οποία θα ενισχυθεί ο ανωτέρω σκοπός, προσφέρεται έκπτωση 25% για αγορές από το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων που συμμετέχουν στη δράση. Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση πλούσιων δώρων.
 
Για όσους επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης προς το χώρο της εκδήλωσης με minibus των ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Σημείο αναχώρησης μπροστά από το Δημαρχείο Κομοτηνής και ώρα 7:00 το απόγευμα.
 
Η φιλανθρωπική διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού Κομοτηνής (Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ).
 
Η παρουσία όλων θα ενισχύσει το σκοπό!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.