ΔΙΕΚ Κομοτηνης και Φαρμακευτικος Συλλογος Ροδοπης σε αγαστη συνεργασια

20 καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» πραγματοποίησαν πρακτική σε Φαρμακεία του νομού

Το έτος κατάρτισης 2018-2019 στο Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής λειτούργησε η ειδικότητα «Βοηθός Φαρμακείου» με 20 καταρτιζόμενους/ες να φοιτούν στο Γ΄ και  Δ΄ εξάμηνο.
 
Το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής συνεργάστηκε με τον Πρόεδρο, και τα μέλη του Συλλόγου Φαρμακοποιών Ν. Ροδόπης για την υλοποίηση των μαθημάτων του Προγράμματος Σπουδών «Πρακτική Εφαρμογή» και «Πρακτική Άσκηση σε Φαρμακείο» στα δύο εξάμηνα της κατάρτισης 2018Β και 2019Α, με την τοποθέτηση μικρής ομάδας καταρτιζομένων (1-2 ατόμων) σε Φαρμακεία της πόλης για 4 ώρες απασχόλησης, 1-2 ημέρες την εβδομάδα.
 

Σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Κομοτηνής ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο κ. Τσαπέκο Α. και τα μέλη του Συλλόγου «για τη άψογη συνεργασία και την υποστήριξη της επαγγελματικής κατάρτισης που το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής παρέχει, δίνοντας την ευκαιρία στους σπουδαστές και τις σπουδάστριές του να εξοικειωθούν με το εργασιακό περιβάλλον στο οποίο μελλοντικά θα εργαστούν».
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Φαρμακεία με τα οποία συνεργάστηκε το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής είναι τα παρακάτω: 
 
Βελή Φεϊμ, Γεραρδή Α., Γκαντής Ιωάννης, Γκεβελή Γιουσούφ, Γούλα Μαίρη-Νεφέλη, Επιτρόπου-Κοτζαμάνη Γεωργία, Ευτυχιάκος Δημήτρης, Ζούμα Ματίνα, Ιγγλεζοπούλου Θεοδώρα, Ισμαήλ Αϊσέ, Καιμακτζόγλου Ζεϊνέπ, Καμπά Ευδοξία, Κάρρα Κυριακή, Μήτσιου Δημήτριος, Ξενοδοχίδης Παύλος, Παναγιωτίδου Ελιζάβετ, Πιργίδου Ευγενία, Ραχμανίδου Ιωάννα, Ρωσσίδης Δημήτριος, Σιώτη Κυριακή, Σουλειμάν Μεμέτ Ουτκού, Τζιβάρα Μαρία, Χασήμ Φαχρετίν, Χουσεϊν Αϊσήν.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.