ΚΙΕΦ: «Πηραμε προτασεις απο τα αλλα πολιτικα κομματα της Ελλαδας για συνεργασια και κοινη καθοδο»

Τα βήματα του για κάθοδο στις εθνικές εκλογές εξετάζει το Κόμμα

Τα βήματα που θα ακολουθήσει προκειμένου να εξετάσει τη στάση που θα κρατήσει για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές ξεκαθαρίζει το ΚΙΕΦ σε ανακοίνωσή του. «Θα υπάρξει συζήτηση στα όργανα του κόμματος μας, και με τα διοικητικά στελέχη μας έχοντας υπόψιν τις απόψεις της κοινωνίας μας» τονίζει το Κόμμα για να συμπληρώσει πως «πήραμε προτάσεις από τα αλλά πολιτικά κόμματα της Ελλάδας για συνεργασία και  κοινή κάθοδο στις εθνικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν».
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Η χώρα μας και επίσημα εισήλθε σε νέα προεκλογική περίοδο από τις 10 Ιουνίου 2019.  Μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πρόωρες εθνικές εκλογές και στη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ζήτησε τη διάλυση της βουλής και πρόωρες εκλογές  στις 7 Ιουλίου του 2019 ημέρα Κυριακή.
 
Θέλουμε να εκφράσουμε ότι ως Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις για τις πρόωρες εκλογές που θα γίνουν στη χώρα μας. Το Κόμμα ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου πήρε συνολικά 41.000 ψήφους και με αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα ήρθε πρώτο κόμμα στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης και τρίτο κόμμα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το ΚΙΕΦ μετά τις ευρωεκλογές του 2014  επανέλαβε και το 2019 την επιτυχία του με τον σκοπό να αναδείξει  τα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Να θυμίσει τα άλυτα προβλήματα που υφίστανται εδώ και χρόνια και επίσης την ανάγκη του δημοκρατικού ανοίγματος προς τη Μειονότητα.
 
Θέλουμε να επισημάνουμε ότι μετά τη μεγάλη επιτυχία των ευρωεκλογών, πήραμε προτάσεις από τα αλλά πολιτικά κόμματα της Ελλάδας για συνεργασία και  κοινή κάθοδο στις εθνικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της εύνοιας και της υποστήριξης των ψηφοφόρων μας αλλά και της κοινωνίας.
 
Πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, θα υπάρξει συζήτηση στα όργανα του κόμματος μας, και με τα διοικητικά στελέχη μας έχοντας υπόψιν τις απόψεις της κοινωνίας μας, και θα αποφασίσουμε για την στάση και την πολιτική που θα ακολουθήσουμε σύμφωνα με τις προσδοκίες και τα συμφέροντα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Τέλος επισημαίνουμε ότι η πολιτική του ΚΙΕΦ για τις επερχόμενες εκλογές θα δημοσιοποιηθεί  στην κοινή γνώμη».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.