Στηριζει ο,τι ειναι καλο η παραταξη «Ενοτητα – Ελπιδα – Αλλαγη»

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της κ. Μιχάλη Βασιλειάδη, που θεωρεί πως θα πρέπει να δοθεί έμφαση σε προβλήματα όπως η ύδρευση, η καθαριότητα και η αγροτική οδοποιία

Αποφασισμένη να στηρίξει τα θετικά, και να είναι απέναντι στα αρνητικά, είναι η παράταξη «Ενότητα – Ελπίδα – Αλλαγή» στο Δήμο Μαρωνείας Σαπών, σύμφωνα με τον επικεφαλής της κ. Μιχάλη Βασιλειάδη.
 
Όπως σημείωσε, βρισκόμαστε μετά τις εκλογές σε μια περίοδο αγρανάπαυσης, όμως αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν και οι ζυμώσεις. Προς το παρόν ως παράταξη δεν έχουν μπει σε μια τέτοια διαδικασία, όμως η παράταξη αυτό που θέλει να κάνει είναι να ψηφίσουν και να στηρίξουν οτιδήποτε θετικό για την περιοχή και το Δήμο, και να καταψηφίσουν οτιδήποτε θεωρούν πως θα είναι αρνητικό.
 
Η προσπάθεια αυτή του άφησε μια καλή γεύση και θεωρεί πως ήταν μια μεγάλη εμπειρία, η οποία του δίδαξε πολλά.
 
Όσο για την επόμενη ημέρα, σημείωσε πως το σημαντικότερο ζήτημα που πρέπει να λυθεί είναι η ύδρευση, η καθαριότητα και από εκεί και πέρα πρέπει να γίνουν έργα αγροτικής οδοποιίας, ενώ θεωρεί πως θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην αξιοποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ και του Φιλόδημου, ώστε να βρεθούν οι πόροι για έργα.
 
«Εμείς σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, θα βοηθήσουμε και θα στηρίξουμε οτιδήποτε χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.