Καλεσμα συμπορευσης απο τον Δημητρη Χαριτου

«Είμαι έτοιμος να προχωρήσουμε όλοι μαζί οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας»
Ευρύ κάλεσμα συμπόρευσης απευθύνει με μήνυμα του που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Ροδόπης ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Δημήτρης Χαρίτου. Στο μήνυμα του ο κ. Χαρίτου καταθέτει την άποψή του για το διακύβευμα των ερχόμενων εκλογών ενώ  δεν παραλείπει να παραδεχτεί πως το κυβερνόν κόμμα έχει ακόμα πολλά να κάνει στην κατεύθυνση εξυπηρέτησης των αναγκών των πολιτών.
 

Ολόκληρο το μήνυμα του κ. Χαρίτου έχει ως εξής:

 
«Θέτω την υποψηφιότητά μου στις εκλογές της 7ης Ιούλη στην κρίση σας και, κοιτώντας τον κάθε ένα και την κάθε μια ξεχωριστά στα μάτια, σας καλώ να με εμπιστευθείτε ώστε, από θέση  πλέον ευθύνης, να συνεχίσω να μάχομαι για το καλό αυτού του τόπου. 
 
Γνωρίζω ότι πληγώσαμε πολλούς. Ότι οι ανάγκες ήταν πολύ μεγαλύτερες από αυτές που μας επιτρεπόταν να εκπληρώσουμε σε αυτή τη σύντομη και δύσκολη περίοδο.
 
Προσωπικά έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες, ακόμη και αυτές που δεν μου αναλογούν. Τις ευθύνες, όμως, και τους θεσμικούς ρόλους, τους αναθέτει η ίδια η κοινωνία με τις επιλογές της!
 
Έχω μάθει όμως να προχωρώ μπροστά, να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Και σήμερα δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά, ιδιαίτερα τώρα σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες για τον τόπο, αλλά ταυτόχρονα με προκλήσεις και ευκαιρίες.
 
Το πραγματικό δίλημμα που έχουμε μπροστά μας είναι αν θα συνεχίσουμε με σχέδιο για μια δίκαιη ανάπτυξη, αξιοποιώντας ό,τι πετύχαμε μέχρι σήμερα και μαθαίνοντας από τα λάθη μας ή θα πισωγυρίσουμε στο  παλιό καθεστώς της λιτότητας, της αδιαφάνειας και της διαπλοκής.
 
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,
 
στους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ που άνοιξαν το δρόμο για την αλλαγή και την πρόοδο σ’ αυτόν τον τόπο, και τους ΚΑΛΩ  ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ  για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
 
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ  και  ξεχωριστά στη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ και τους ζητώ να κάνουν τις επιλογές τους με κριτήριο την αξιοσύνη.
 
ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ να προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.
 
ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.