Κοντα στους ανθρωπους της υπαιθρου ο Δημητρης Χαριτου

Δια ζώσης επαφές με κατοίκους σε Προσκυνητές, Μαρώνεια, Ίμερο και Ξυλαγανή για τον υπ. βουλευτή

Επισκέψεις στους οικισμούς Προσκυνητές, Μαρώνεια, Ίμερος και Ξυλαγανή πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου.
 
Κατά τη διάρκεια των επαφών του με κατοίκους, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να ακούσει τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους για τα ζητήματα της καθημερινότητας, για θέματα αγροτικής παραγωγής, αλλά και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου.


 
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χαρίτου συνομίλησε με επαγγελματίες, με αγρότες, με συνταξιούχους, αλλά και με νέους ανθρώπους τους οποίους, ειδικά, προέτρεψε να ασκήσουν το εκλογικό, δημοκρατικό τους δικαίωμα στις 7 Ιουλίου.
 
Περαιτέρω, μιλώντας με ειλικρίνεια και αναγνωρίζοντας τα λάθη και τις παραλείψεις της σημερινής κυβέρνησης, περιέγραψε στους συνομιλητές του το ουσιαστικό δίλημμα των επικείμενων εκλογών, που είναι αν θα προχωρήσουμε μπροστά, αξιοποιώντας ό,τι μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει ή αν θα πισωγυρίσουμε στο καθεστώς της μόνιμης λιτότητας, της αδιαφάνειας και της διαπλοκής.


 
Έχοντας το προνόμιο να απευθύνεται σε ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τόσο την κοινωνική και την επαγγελματική του διαδρομή, όσο και τη διαχρονικά συνεπή και υπεύθυνη πολιτική του στάση, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης τους κάλεσε να τον εμπιστευτούν ώστε, από θέση πλέον ευθύνης, να συνεχίσει να μάχεται για τα συμφέροντα και την ανάπτυξη του τόπου μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.