Στη λαικη της Κομοτηνης ο Κ. Ιατριδης

Κατέγραψε προβλήματα και άκουσε παράπονα από επαγγελματίες και πολίτες

Τη λαϊκή αγορά Κομοτηνής επισκέφθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου ο υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Ροδόπης Πτέραρχος Κωνσταντίνος Ιατρίδης, και είχε άμεση επικοινωνία με τους επαγγελματίες και τον κόσμο που έκανε τις αγορές του.

Ο Πτέραρχος Ιατρίδης έγινε δέκτης έντονων παραπόνων από όλους για την αδιαφορία των πολιτικών να επιλύσουν τα προβλήματά τους. Διαπίστωσε ταυτόχρονα την εξαιρετική πίεση των πολιτών να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και την αγωνία τους για νέες και ελπιδοφόρες διεξόδους στην πορεία της χώρας και της Ροδόπης. Όσον αφορά την πολιτική εκπροσώπησή τους, επαγγελματίες και πολίτες, στην επικοινωνία γνωριμίας τους με τον κ. Ιατρίδη, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για νέες υποψηφιότητες με φρέσκια δυναμική και μαχητικότητα. Υπογράμμισαν μάλιστα πόσο σημαντικό είναι το κριτήριο του δυναμισμού στη διεκδικητικότητα για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή, σε συνδυασμό με την πεποίθηση ότι μόνο πολιτικοί που έχουν πλούσια και σφαιρική εργασιακή εμπειρία, είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν ωφέλιμα την εντολή που θα τους δώσει ο λαός, αφού μπορούν να κατανοήσουν τον πόνο και το μόχθο των εργαζομένων.

Ο Πτέραρχος Ιατρίδης, τέλος, μετά από πολλά κλαδικά παράπονα των επαγγελματιών της λαϊκής αγοράς σχετικά με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο για τις εμπορικές δραστηριότητες και την εφαρμογή του, δεσμεύτηκε απέναντί τους ότι είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος να τους ακούσει και να συμβάλει στην αντιμετώπιση των ζητημάτων τους με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, προς όφελος όλων των επαγγελματιών και των καταναλωτών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.