Η οικοι φυση ειχε την τιμητικη της στη Μαρωνεια

6η Έκθεση Ανθισμένης Γλάστρας

Αυξανόμενες συνεχώς βαίνουν οι συμμετοχές στην Έκθεση Ανθισμένης Γλάστρας που διοργανώνει αδιαλείπτως εδώ και πέντε χρόνια ο Σύλλογος Γυναικών Μαρώνειας Ιππαρχία, αποδεικνύοντας την αγάπη των συμπολιτών μας για την οίκοι φύση και το «χρώμα» που βάζει στη ζωή μας. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει ο Σύλλογος σε σχετικό του μήνυμα επειδή υπήρχαν πολλές όμορφες γλάστρες δόθηκαν τέσσερα βραβεία!
 
Σύμφωνα με το μήνυμα «το πρώτο το κέρδισε η κ. Λαμπρίδου Ευγενία, το δεύτερο ο κ. Βαλασίδης Γιώργος γιατί είχαμε και άνδρες που συμμετείχαν, το τρίτο η κ. Μαυρουδή Αθανασία και το τέταρτο η κ. Μάλτα Καρταλάκη! Η κ. Ευγενία είχε μια πρωτότυπη σύνθεση. Ο κ. Γιώργος μια διπλή δίχρωμη ψαρομολόχα η κ. Αθανασία μια αρμπαρόριζα που μοσχοβολούσε υπέροχα και η κ. Μάλτα επίσης μια σύνθεση σε καλάθι».

 
«Κυρίες και Κύριοι με την συμμετοχή σας, μας θυμίσατε την ομορφιά που υπάρχει στην ψυχή σας! Είθε να μας αξιώσει ο Θεός να βρεθούμε πάλι του Χρόνου για την 6ην Εκδήλωση!» επισημαίνει ο Σύλλογος Γυναικών Μαρωνείας Ιππαρχία, κλείνοντας το μήνυμά του για να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.