Διαλεξη με στοχο την ενημερωση των αστυνομικων για τους νεους Ποινικους Κωδικες

Με φροντίδα της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ ΑΜΘ και ΕΑΥ Ροδόπης

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολ. Μακεδονίας και Θράκης και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, διοργανώνουν από κοινού ενημερωτική διάλεξη τη Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019, ώρες 12:00΄–15:00΄ στην αίθουσα Εκδηλώσεων της Δ.Α Ροδόπης εντός Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, με θέμα: «Ο νέος Ποινικός Κώδικας και Κώδικας Ποινικής Δικονομίας – Σύγκριση & Αλλαγές του υφιστάμενου νομικού πλαισίου».
 
Εισηγητές της διάλεξης θα είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης στον τομέα του Ποινικού Δικαίου κ. Ιωάννης Μπέκας, η πτυχιούχος Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ. και μάχιμη δικηγόρος στον τομέα του Ποινικού Δικαίου κα Χαριθέα Καλλή, καθώς και η δικηγόρος, πτυχιούχος Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα των Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών Δ.Π.Θ. με ειδίκευση στην Ποινική Δικονομία κα Μαρία Γκαμπράνη.
 
Σε κοινή τους ανακοίνωση οι δύο αστυνομικές συνδυκαλιστικές οργανώσεις ευχαριστούν  άπαντες τους εισηγητές «που ανταποκρίθηκαν αφιλοκερδώς και με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα των Ενώσεων μας» και εξηγούν πως «η ενημέρωση αυτή γίνεται σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, αφού οι νέοι Κώδικες θα τεθούν, ως γνωστόν, σε ισχύ από την 01/07/2019 και οι αστυνομικοί, ειδικότερα οι ανακριτικοί υπάλληλοι, θα κληθούν να τους εφαρμόσουν άμεσα!»
 
«Κατόπιν αυτής της σημαντικά ωφέλιμης δράσης των Ενώσεών μας με σκοπό την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του αρμοδίου αστυνομικού προσωπικού, καλούμε τα μέλη μας όπως παρευρεθούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση και ταυτόχρονα παρακαλούμε θερμά τον κ. Διευθυντή της Δ.Α Ροδόπης αφενός για τη προσωρινή παραχώρηση της αίθουσας, αφετέρου για τη διευκόλυνση των επιθυμούντων για την παρακολούθησή της».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.