Πληθος κοσμου στα εγκαινια του εκλογικου κεντρου του Κ. Ιατριδη

Την ανάγκη για νέο ξεκίνημα στη Ροδόπη τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και ώρα 20:00, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Βουλευτή Ν.Δ. Ροδόπης Πτέραρχου Κώστα Ιατρίδη στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής (Πλ. Ειρήνης 69, 1ος όροφος) παρουσία πολλών πολιτικών παραγόντων όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Α.Μ.Θ. Νίκος Τσαλικίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών Απόστολος Ιωάννου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βεζυργιαννίδης και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, καθώς και πλήθους φίλων οι οποίοι με έκδηλο ενθουσιασμό και προσδοκία δημιούργησαν το αδιαχώρητο, τιμώντας την υποψηφιότητα του Πτέραρχου.


 
Τον αγιασμό για το Εκλογικό Κέντρο του κ. Ιατρίδη τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης κ. Χρυσόστομος ο οποίος ευλόγησε τη συνολική προσπάθεια του Πτεράρχου να προσφέρει στον τόπο του διεκδικώντας την εκλογή του ως εκπρόσωπος της Ροδόπης στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
 
Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ., στο σύντομο χαιρετισμό του, δεσμεύτηκε να ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες τους και στις απαιτήσεις τους αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η Ροδόπη χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα , χρειάζεται όραμα και νέα ελπίδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.