Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Toy Story 4» και «Annabelle comes Home» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Μία νέα ταινία περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος για την ταινία τρόμου «Annabelle comes Home» σε σκηνοθεσία Γκάρι Ντόμπερμαν.
 
Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδα θα προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής η κωμωδία γαλλικής παραγωγής «Μικρά αθώα ψέματα», η τέταρτη ταινία «Toy Story» και η κωμωδία «Booksmart» σε σκηνοθεσία Ολίβια Γουάιλντ.
 
Επιπλέον, το σαββατοκύριακο θα προβάλλεται η ταινία animation  «Τα ασχημογλυκούλια», που αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για μια οικογενειακή έξοδο.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:
 

Annabelle comes Home

(19:40 και 22:00, Κυριακή μόνο 21:00)

Αποφασισμένοι να εμποδίσουν την Annabelle από το να δημιουργήσει μεγαλύτερο χάος, οι δαιμονολόγοι Εντ και Λορέιν Γουόρεν κλειδώνουν τη δαιμονική κούκλα στην αίθουσα δαιμoνικών αντικειμένων του σπιτιού τους, την τοποθετούν “με ασφάλεια” πίσω από ένα ιερό γυαλί και ζητούν την ευλογία ενός ιερέα. Αλλά μία δαιμονική νύχτα επίκειται καθώς η Annabelle ξυπνάει τα κακά πνεύματα της αίθουσας, και όλοι μαζί στρέφονται εναντίον της 10χρονης κόρης των Γουόρεν, της Τζούντι και των φίλων της. 

Toy Story 4

(19:00 και 21:10)

Ο Woody ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και το ότι προτεραιότητα του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Andy είτε η Bonnie. Οπότε όταν το καινούριο παιχνίδι της Bonnie, που είναι καρπός χειροτεχνίας και ακούει στο όνομα Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Woody αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. 

Μικρά αθώα ψέματα

(20:00)

O Μαξ βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάθλιψη γι’ αυτό και ξεκινά για ένα μοναχικό Σαββατοκύριακο στο εξοχικό του. Την ίδια στιγμή, οι φίλοι του που έχει να δει τρία χρόνια καταστρώνουν ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά του σαν μια ευκαιρία για να ξανασμίξουν. Τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, τα ζευγάρια έχουν απομακρυνθεί, οι ζωές έχουν αλλάξει και όλοι λένε μικρά αθώα ψέματα, τι έχει απομείνει από τη φιλία; Η συνέχεια της επιτυχημένης γαλλικής κωμωδίας «Μικρά Αθώα Ψέματα» που αγαπήθηκε από το κοινό παγκοσμίως. 
 

Booksmart

(21:20, εκτός Κυριακής)

Κολλητές και αριστούχες μαθήτριες, οι Έιμι (Κέιτλιν Ντέβερ) και Μόλι (Μπίνι Φέλντσταϊν), πίστευαν ότι έχοντας τη μύτη τους χωμένη μονίμως στα βιβλία θα υπερτερούσαν των έξαλλων συμμαθητριών τους. Την παραμονή της αποφοίτησής τους, η πραγματικότητα τους χτυπάει την πόρτα καθώς συνειδητοποιούν ότι έχουν χάσει πολλά όσο ήταν βουτηγμένες στα βιβλία τους. Αποφασισμένες να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, προσπαθούν να χωρέσουν τέσσερα χρόνια διασκέδασης σε ένα μόνο βράδυ χαοτικής περιπέτειας που κανένα βιβλίο δεν θα μπορούσε να τις προετοιμάσει γι’ αυτό.

Τα ασχημογλυκούλια

(Μόνο Σάββατο-Κυριακή 19:20)

Οι ασχημογλυκούληδες έρχονται αντιμέτωποι με έναν κόσμο όπου όλες οι κούκλες είναι φτιαγμένες με βάση το τέλειο. Η διαφορετικότητά τους δείχνει αταίριαστη με τον κόσμο αυτό και η πρώτη τους αντίδραση είναι αναμενόμενα η απογοήτευση. Σιγά σιγά όμως μαθαίνουν πως η ατέλειές τους είναι η δική τους ομορφιά, και ότι και αυτοί μπορούν να αγαπήσουν και αγαπηθούν. Αυτό που έχει σημασία είναι ποιοι πραγματικά είναι και όχι πως είναι εξωτερικά. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.