Τη Δευτερα 8 Ιουλιου ξεκινουν οι θερινες εκπτωσεις

Πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου να μείνουν κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 14 Ιουλίου

Ενημέρωση προς τους επιχειρηματίες της πόλης για τις θερινές εκπτώσεις παρέχει μέσω ανακοίνωσης ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής.
 
Αφού υπενθυμίζει πως οι θερινές εκπτώσεις του παρόντος έτους αρχίζουν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και ολοκληρώνονται το Σάββατο 31 Αυγούστου ο Εμπορικός Σύλλογος επισημαίνει πως, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
 
Παράλληλα με τα παραπάνω, διευκρινίζει πως σύμφωνα με την παρ.1 αρ.16ν. 4177/2013 τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, ήτοι την Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019. Ωστόσο ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής προτείνει τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά.
 
Η ανακοίνωση κλείνει με τον Εμπορικό Σύλλογο να εύχεται να πετύχουν αυτές οι εκπτώσεις και με την προτροπή προς τους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν στο μέτρο του δυνατού τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν την περίοδο αυτή στην τοπική αγορά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.