Επιασαν δουλεια στον ΓΑΣ Κομοτηνη

Νέα διοίκηση με νέα πρόσωπα και στόχο να φτάσει το μπάσκετ ψηλά

Ο Γιάννης Πεταλωτής είναι εκ νέου πρόεδρος του ΓΑΣ Κομοτηνή, καθώς μετά από 10 χρόνια ακριβώς από την τελευταία του θητεία ως πρόεδρος του ΓΑΣ αναλαμβάνει εκ νέου τον προεδρικό θώκο του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας. Στην πρώτη τους συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιουλίου το νέο Δ.Σ. ξεκίνησε δουλειά ενόψει της νέας απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου.

Γιάννης Πεταλωτής: «Η Κομοτηνή είναι μπασκετομάνα»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος του ΓΑΣ ο κ. Πεταλωτής δεν έκρυψε την χαρά του για την ανάληψη του νέου πόστου στην ομάδα της καρδιάς του.  «Θέλουμε να συνεχίσουμε το πετυχημένο έργο της προηγούμενης διοίκησης και να διευρύνουμε τα πρόσωπα στο νέο Δ.Σ.» ήταν τα λόγια του νέου προέδρου, ο οποίος αποκάλυψε πως νέα πρόσωπα από την πόλη έχουν εμπλακεί στο Δ.Σ. του συλλόγου με γνώμονα την αγάπη τους για το μπάσκετ. «Προσπαθούμε να φτάσουμε το μπάσκετ της Κομοτηνής εκεί που του αξίζει γιατί η πόλη μας είναι μπασκετομάνα».

Σχετικά με τη σύσταση του νέου Δ.Σ. αυτό σύμφωνα με τον κ. Πεταλωτή «απαρτίζεται από επιχειρηματίες, ερασιτέχνες παράγοντες που αγαπάνε την ομάδα του ΓΑΣ και πλέον ασχολούνται λίγο πιο ενεργά στα κοινά της ομάδας και κίνητρο είναι η αγάπη για το μπάσκετ» ενώ παράλληλα τέθηκαν στη διάθεση του κοινού τα  Εισιτήρια Διαρκείας και η τιμή τους είναι στα 30 Ευρώ. «Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει γιατί στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής τα μπάτζετ είναι ψηλά και θέλουμε ώθηση για να κάνουμε μεταγραφές και να ενισχυθεί η ομάδα» ήταν τα λόγια του νέου προέδρου του ΓΑΣ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.