Κραυγη αγωνιας απο τον υπερβαρο του Ηφαιστου

Η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα και ζητά βοήθεια ώστε να μπορέσει να χάσει κιλά και να ζήσει πιο ανθρώπινα

Την βοήθεια ειδικών, ώστε να καταφέρει να χάσει βάρος και να μπορέσει να γίνει ξανά μέλος της κοινωνίας, ζητά ο Σερήφ Σαχίν, 56 χρονών σήμερα, ο οποίος εδώ και μια δεκαετία έχει περιοριστεί όλο και περισσότερο από την κατάστασή του, και πλέον δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι στο οποίο βρίσκεται.
 
Δίπλα του η γυναίκα του, η οποία το ίδιο διάστημα βρίσκεται στο πλάι του και τον βοηθά, πηγαίνοντας πριν από μερικά χρόνια μαζί του και στην Τουρκία. Όπως τόνισε έχει κατά καιρούς βοήθεια από το νοσοκομείο Κομοτηνής, με τους διοικητές να στέλνουν γιατρούς όταν η κατάστασή του δεν είναι καλή, όμως τους τελευταίους τρείς με τέσσερις μήνες αυτή έχει επιδεινωθεί.
 
Ο ίδιος δηλώνει πως δεν γνωρίζει, και δεν του έχουν πει, από πού ακριβώς προέρχεται αυτή η κατάστασή του, η οποία συνεχώς γίνεται χειρότερη, μιας και είναι πλέον πάνω από 360 κιλά.
 
Βέβαια έχει βοήθεια από τον κ. Ανδρέα Μπαρδάκη, από το σωματείο «Συνήγοροι των ΑΜΕΑ-Ενεργοί Πολίτες», που τον βοηθούν σημαντικά, όμως αυτό που θέλει είναι να βρεθεί μια οριστική λύση για το πρόβλημά του.
 
Έχει κάνει άλλωστε προσπάθειες για να χάσει κιλά, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά παρά τα πρώτα θετικά αποτελέσματα τελικά δεν έγινε τίποτα.
 
Θεωρεί πάντως πως θα μπορούσε παλιότερα να γίνει επέμβαση, όμως πλέον ανησυχεί ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι, αν δεν χάσει πρώτα κιλά.
 
Πλέον άλλωστε δεν μπορεί να σηκωθεί, και εξαρτάται από την οικογένειά του για να τον βοηθήσουν, ενώ νοσταλγεί τον καιρό που μπορούσε να σηκωθεί, να ανέβει στο μηχανάκι, και να κυκλοφορήσει στην πόλη.
 
Για αυτό και ζητά ένα ειδικό γιατρό, ή διαιτολόγο, μιας και δεν μπορεί πλέον να πάει στο νοσοκομείο, να έχει μια φροντίδα στο σπίτι, ώστε να μπορέσει να βοηθηθεί, και να βελτιώσει την κατάστασή του.
 
Ακόμα και η συμμετοχή στα φάρμακά που παίρνει κάθε μήνα ξεπερνά τα 100 ευρώ, ενώ έχει σημαντικά προβλήματα υγείας, που τον υποχρεώνουν να είναι και συνδεδεμένος με ειδικό αναπνευστήρα, ενώ δεν μπορεί να κάνει και τις εξετάσεις του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.