“New Perspective”: Τα νεα μελη του Κεντρου Δημιουργικης Φωτογραφιας Θρακης παρουσιαζουν τη δουλεια τους

13 με 21 Ιουλίου στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης

Συνεχίζοντας την δημιουργική του πορεία το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, διοργανώνει για 12η χρονιά την ετήσια έκθεση φωτογραφίας του, θεσμό πλέον για την Αλεξανδρούπολη αλλά και την Θράκη. Φέτος παρουσιάζει μία διαφορετική έκθεση με δημιουργούς τα νέα μέλη του.
 
Στην έκθεση υπό τον τίτλο “New Perspective” παρουσιάζουν την δουλειά τους 14 νέοι φωτογράφοι με νέα οπτική, νέα άποψη, νέες ανησυχίες και νέες αναζητήσεις. Οι 42 φωτογραφίες της φετινής έκθεσης, με ποικιλία στη θεματολογία όπως τοπία, πορτραίτα, στιγμιότυπα δρόμου με ενδιαφέρουσες φόρμες και φωτισμούς, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες αντικατοπτρίζουν το έργο του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, την φιλοσοφία του για ανανέωση, την συνεχή εξέλιξη του και την προσπάθεια ανάπτυξης της τέχνης της φωτογραφίας.
 
Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Νικόλαος Ανδρεαδάκης, Ιωάννης Βαλσαμίδης, Σταμάτης Βούλγαρης, Δήμητρα Γεροντίδη, Ιωάννης Γκόγκος, Ιωάννης Καλτσεράς, Θωμάς Καπετανίδης, Νικόλαος Λάμπογλου, Ιωάννης Μπουλταδάκης, Άννα Παρασκευίδου, Γιούλα Πάτση, Μάριος Σταθόπουλος, Τζούλια Τσιρίδου, Ειρήνη Τσοκαταρίδου.
 
Η έκθεση φωτογραφίας “New Perspective” θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Νομαρχείου στην Αλεξανδρούπολη από τις 13 έως τις 21 Ιουλίου 2019. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης, 20:00 με 23:30.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.