121 θεσεις για το πανηγυρι στα Φατηριακα θα δωσει ο Δημος Κομοτηνης

Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου

Πρόσκληση για συμμετοχή στην Θρησκευτική Εμποροπανήγυρη της Τοπικής Κοινότητας Αιγείρου, το γνωστό πανηγύρι στα Φατήριακα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Αυγούστου κάνει ο Δήμος Κομοτηνής.
 
Και φέτος θα διατεθούν εκατόν είκοσι μία εγκρίσεις συμμετοχής στην θρησκευτική Εμποροπανήγυρη της Τοπικής Κοινότητας Αιγείρου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, μαζί με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, από 08 – 07 – 2019 ημέρα Δευτέρα έως 09 – 08 – 2019 ημέρα Παρασκευή.
 
Τα δικαιολογητικά είναι τα εξής: α) Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (χορηγείται υπόδειγμα από την υπηρεσία) β) Βεβαίωση Δραστηριοποίησης ετήσιας διάρκειας υπαιθρίου εμπορίου ή  την Άδεια Υπαιθρίου Εμπορίου που έχουν στην κατοχή τους γ) Πιστοποιητικό Υγείας εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων δ) Δημοτική ενημερότητα ε) Τριπλότυπο είσπραξης καταβολής τελών –εφόσον θα βρίσκονται στον κατάλογο συμμετεχόντων -.
 
Να σημειωθεί ότι από τις 121 θέσεις, οι 116 αφορούν διάφορα είδη άσκησης εμπορικής δραστηριότητας, 4 θέσεις αναλογούν σε καντίνες, ενώ υπάρχει και μια θέση για την εγκατάσταση λούνα παρκ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.