Τετραπλη ενισχυση για τον ΓΑΣ Κομοτηνη

4 προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας του ΓΑΣ

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή προετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα σεζόν, που θα τον βρει στο απαιτητικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και ήδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός στο ρόστερ. Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκαν οι 4 πρώτοι που θα ενισχύσουν την ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη, που είναι οι Αναστάσης Σταυριανόπουλος, Τίμος Φυλακτός, Δημήτρης Κυφωνίδης και Βασίλης Τσιρώζης.

Το Who is Who των νεοαποκτηθέντων αθλητών

Αναστάσης Σταυριανόπουλος ( Κόρινθος, Power forward & center 2,03)

Ένας παίκτης που ξεκίνησε το μπάσκετ στην Κόρινθο όπου έμεινε μέχρι τα 17 του χρόνια για να πάει μετά στον Παναθηναϊκό και να κατακτήσει τη 2η θεση στο Πανελλήνιο εφήβων. Τις επόμενες σεζόν αγωνίστηκε σε ομάδες της Β και Γ Εθνικής Νότου, όπως η Πεντέλη, τα Μέγαρα και ο Πανελλήνιος.  Ο Αναστάσης είναι φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής από το 2016 και μετακομίζει στην πόλη μας να φοιτήσει και να συνδιάσει σπουδές και μπάσκετ. 

Τίμος Φυλακτός  (Θεσσαλονίκη,  Small & power forward 2,00) 

Ξεκίνησε από την Ακαδημία Αστέρια του Θ.Ροδόπουλου, για να μετεγγραφεί στη ΧΑΝΘ και μετά στον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.  Επέστρεψε στη ΧΑΝΘ για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής και παράλληλα τη σεζόν 2016-17 με τη σχολική ομάδα του Ελληνικού Κολεγίου κέρδισε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Συμμετοχές στη Γ΄εθνικη με τον Ζέφυρο 2017-18 και Β΄εθνική με την Χαλκηδόνα 2018-19. Ο Τίμος είναι και αυτός φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ από πέρσι και φέτος έρχεται για να ξεκινήσει και αυτός τις σπουδές του.

Δημήτρης Κυφωνίδης (Θεσσαλονίκη, Shooting guard 1,90)

Ξεκίνησε από τον Απόλλων Καλαμαριάς όπου αγωνίστηκε από το 2013-2017. Την περίοδο 2017-2018 ως φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αγωνίστηκε στην Α.Ε.Κομοτηνής στη Γ εθνική και πέρσι συνέχισε στην κατηγορία με τον Λεύκιππο Ξάνθης. Ένας πολύ αθλητικός παίκτης που ξεχώριζε από μικρή ηλικία (MVP στο καμπ της TNBA στην Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2015, MVP στο καμπ της TNBA στο Λουτράκι τον Ιούνιο του 2015,  Συμμετοχή στο καμπ της TNBA στο Cleveland τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2016 και νικητής του διαγωνισμού τριπόντων του Continental Cup 2016). Ο Δημήτρης είναι στο 3ο έτος των σπουδών του φέτος και θα ενισχύσει την ομάδα στις θέσεις των guards.

Βασίλης Τσιρώζης (Κομοτηνή, Point guard 1,78)

Ξεκίνησε από την ΑΕ Κομοτηνής όπου αγωνίστηκε μέχρι το εφηβικό της για να μετεγγραφεί στην Προποντίδα, ως φοιτητής της Φαρμακευτικής σχολής Θεσ/νίκης. Το 2017 αγωνίστηκε με τον Γαλαξία (τελικός κυπέλου ΕΚΑΣΘ) συγχρόνως με τις σπουδές του (πρώτος σκόρερ του final 4 πανεπιστημιακού πρωταθλήματος ΑΠΘ 2019). Ο Βασίλης τελείωσε τις σπουδές του και παρουσιάζεται στο στρατό. Μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα καθώς πρόκειται για εξαίρετο παιδί, και ευελπιστούμε να μείνει στο σύλλογο για πολλά χρόνια.

Το επόμενο βήμα είναι η απόκτηση ενός έμπειρου point guard και η διοίκηση μελετά τις ήδη υπάρχουσες προτάσεις κατόπιν υπόδειξης του προπονητή κ. Λεμονίδη
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.