Κανονικα και το επομενο ετος η σιτιση σε απορους και Μουσικο Σχολειο

Για όλο το 2020 και το σχολικό έτος 2019-2020 αντίστοιχα

Προσωρινό ανάδοχο για τη σίτιση απόρων του Κέντρου Σίτισης Κομοτηνής από τις 28 Νοεμβρίου 2019 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 ανέδειξε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής.
 
Το έργο αφορά τη σίτιση των 220 απόρων δικαιούχων του Κέντρου, που θα γίνεται με μεσημβρινά γεύματα, σε πλήρεις ατομικές μερίδες. Κάθε μεσημβρινό γεύμα ή πρόγευμα, θα αποτελείται από το κυρίως πιάτο, τη σαλάτα ή φέτα και το αρτίδιο.
 
Η έκπτωση που δόθηκε από τον ανάδοχο υπολογίζεται σε περίπου 20%. 

Ανάδοχος και για το μουσικό σχολείο 

Η οικονομική επιτροπή ανέδειξε προσωρινό ανάδοχο και για την σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής για το σχολικό έτος 2019-2020.
 
Το αντικείμενο του έργου είναι η παροχή υπηρεσίας πλήρους μεσημεριανού γεύματος, για τη σίτιση των 336 μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2019-2020.
 
Στην υπηρεσία συμπεριλαμβάνεται η συσκευασία και μεταφορά του φαγητού, τα πιρούνια, πιάτα, τραπεζομάντιλα και χαρτοπετσέτες, καθώς και η διανομή στους μαθητές του σχολείου.
 
Η σίτιση των μαθητών θα γίνεται όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας (5 ημέρες) που είναι ανοιχτά τα σχολεία, σύμφωνα με τις σχετικές κάθε φορά αποφάσεις του Υπ. Παιδείας, τις ημέρες που κάνουν μαθήματα και όχι τις ημέρες εξετάσεων, ανάλογα με την απόφαση του αρμόδιου Υπουργείου σχετικά με την έναρξη των εξετάσεων.
 
Στο διαγωνισμό προσήλθαν τρείς συμμετέχοντες, με το μειοδότη να δίνει έκπτωση περίπου 34% και να αναδεικνύεται προσωρινός ανάδοχος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.