Οι 51ας του «μικρου και ευελικτου» κυβερνητικου σχηματος

Απαρατήρητα

Από 51 συνολικά υπουργούς και υφυπουργούς αποτελείται το νέο κυβερνητικό σχήμα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, που χθες, Τρίτη μάλιστα ορκίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.
 
Ένα κυβερνητικό σχήμα αποτελούμενο κατά τα 21 μέλη του από εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς και υφυπουργούς αλλά και πρώην υπουργούς της περιόδου 2012 -2014.
 
Αφήνοντας την κριτική επί των προσώπων στην άκρη προς το παρόν, καθ’ ότι μένει να αποδειχτεί στο άμεσο μέλλον το ορθό ή το λάθος της επιλογής καθώς και οι ικανότητες του καθενός, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστο τον αριθμό αυτών.
 
Και αυτό όχι γιατί πιστεύουμε ότι οι πενήντα + ένας  είναι πολλοί για να φέρουν εις πέρας το κυβερνητικό έργο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά πολύ απλά γιατί προεκλογικά άλλα είχαμε ακούσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και συγκεκριμένα λόγια περί «ευέλικτου και μικρού» κυβερνητικού σχήματος.
 
Οι πενήντα + ένας  μόνο για μικρό και ευέλικτο σχήμα μας μοιάζει αλλά και πάλι είναι ζήτημα «μετάφρασης» των λεγομένων του καθενός σύμφωνα με τα αντίστοιχα προσωπικά κριτήρια.
 
Σε κάθε περίπτωση ας είναι μόνο αυτό που δεν θα κάνει πράξη από τα λεγόμενα του ο νέος πρωθυπουργός!
 
Για όλα τα υπόλοιπα… έχουμε καιρό! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.