Ξεκινησε ο σχεδιασμος του τμηματος βολει της Α.Ε. Κομοτηνης

Με τον Ηλία Κρεούζη στο τιμόνι για Τρίτη συνεχόμενη σεζόν οι «Κιτρινόμαυροι»

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής μετά από έναν χρόνο παρουσίας στα σαλόνια της Volleyleague επιστρέφει στην Α2 έχοντας κερδίσει τον σεβασμό της βολεϊκής κοινότητας και έχοντας αποκομίσει πολλαπλά οφέλη.

Μερικά από αυτά είναι η πλειάδα υποστηρικτών που στήριξαν την προσπάθεια του τμήματος βόλεϊ της Α.Ε. Κομοτηνής αλλά και η αξιοποίηση του στολιδιού του 2ου Λυκείου, το οποίο απέσπασε θετικά σχόλια από όλο το πανελλήνιο.

Η διοίκηση των «Κιτρινόμαυρων» δεν πτοούνται από τον υποβιβασμό αλλά δηλώνουν πως έμαθαν πολλά και είναι έτοιμοι να συνεχίσουν ώστε να φτιάξουν μία ανταγωνιστική ομάδα. Για τον λόγο αυτόν αναμένεται να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Ηλία Κρεούζη, ο οποίος καλείται να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Μετά από εκεί σίγουρα για ακόμα μία χρονιά η αγορά του Έβρου θα απασχολήσει την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς ο Έβρος αποτελεί έναν κατεξοχήν νομό του βόλεϊ ενώ με ενδιαφέρον παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Volleyleague και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, καθώς και εκεί τα μηνύματα δεν είναι ευοίωνα.

Μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις και πολύ πιθανόν να «σκάσουν» οι πρώτες ανακοινώσεις την ίδια στιγμή που στην κατηγορία ο Άρης κινείται εντυπωσιακά, δείχνοντας ξεκάθαρα πως επιθυμεί την άνοδο στην Volleyleague.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.