Παιδικοι σταθμοι ΕΣΠΑ 2019-2020: 1.061 παιδια της Ροδοπης εντος συμφωνα με τα προσωρινα αποτελεσματα

Έως και την Τετάρτη 17 Ιουλίου οι ενστάσεις

Τα προσωρινά αποτελέσματα για τη δράση «Εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής 2019-2020»  που αφορά στην δωρεάν φιλοξενία σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ, ανακοινώθηκαν από την ΕΕΤΑΑ.

Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της ΕΕΤΑΑ 1.373 είναι συνολικά οι αιτήσεις που κατατέθηκαν στον ν. Ροδόπης, από τις οποίες η μερίδα του λέοντος ήτοι οι 1.061 έλαβαν τελικά την προσωρινή έγκριση για το voucher, ενώ 312 αιτήσεις κρίθηκαν προς το παρόν ως ελλιπείς ή απορρίφθηκαν.

Όσο αφορά την κατανομή ανά δήμο που λαμβάνουν το voucher, 64 είναι κάτοικοι του Δήμου Αρριανών, 44 του δήμου Ιάσμου, μόλις 9 του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και 944 κάτοικοι του Δήμου Κομοτηνής.

Αντίστοιχα όπως προκύπτει από τους προσωρινούς πίνακες 272 φάκελοι στον Δήμο Κομοτηνή κρίθηκαν ως ελλιπείς ή απορρίφθηκαν, έναντι 14 στον Δήμο Αρριανών, 5 στον Δήμο Μαρωνείας –  Σαπών και 21 στον Δήμο Ιάσμου.

Σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες από πλευράς της ΕΕΤΑΑ θα ακολουθήσει η διαδικασία αποστολής ενστάσεων από τους γονείς που έχουν καταθέσει ελλιπή φάκελο ή έχουν κάποιο πρόβλημα στις αιτήσεις τους με προθεσμία από χθες Δευτέρα, 15 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 17 Ιουλίου, ενώ τα τελικά αποτελέσματα θα αναρτηθούν την 21η Ιουλίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.