Στο Φαναρι συνεχιστηκαν οι παραλιακες εξορμησεις των Beer Runners

100 δρομείς αψήφησαν τα τερτίπια του καιρού και έτρεξαν πλάι στο κύμα

Μπορεί η αστάθεια του καιρού όλο το σαββατοκύριακο να αποθάρρυνε ορισμένους όμως όσοι το τόλμησαν σίγουρα έχουν να θυμούνται μια μοναδική εμπειρία, από αυτές που μόνο οι Beer Runners ξέρουν να προσφέρουν.  Ο λόγος για το Beer Run Φανάρι τη δεύτερη φετινή εξόρμηση, μετά τη Μαρώνεια, της ανατρεπτικής και δραστήριας δρομικής ομάδας της Κομοτηνής στο παραλιακό μέτωπο της Ροδόπης και συγκεκριμένα στο Φανάρι. 100 περίπου δρομείς αψήφησαν τον άστατο καιρό το Σάββατο και έτρεξαν πλάι στο κύμα. Οι συμμετέχοντες βέβαια δεν αρκέστηκαν μόνο στην αγαπημένη τους δραστηριότητα αλλά συνέχισαν να διασκεδάζουν με δροσερές μπύρες ανά χείρας μέχρι το βράδυ.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό τους καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής οι δρομείς είχαν τους Εθελοντές Διασώστες του Παραρτήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε ακόμη μια εκδήλωση.

Για την επιτυχημένη διεκπεραίωση της εκδήλωσης οι διοργανωτές ευχαριστούν επίσης το THE BEACH BAR West Side που τους φιλοξένησε αλλά και τις επιχειρήσεις της Κομοτηνής AVIN ΓΡΑΜΜΕΝΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ και MATEOSSIAN JEANS που έντυσαν τους δρομείς με τα εκπληκτικά μπλουζάκια και τέλος την Επιχείρηση Εμπορίας Φρούτων – Λαχανικών ΤΖΕΝΕΤΙΔΗΣ – ΠΕΤΡΙΔΗΣ, την ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, την NUTRIXXION MALAMIDIS, το Βeach Bar CAMEO και την WATERSPORTS KOUPI, που στήριξαν με θέρμη την προσπάθεια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.