Οι αντιπαλοι της Α.Ε. Κομοτηνης στο πρωταθλημα της Α2

Εν αναμονή εξελίξεων στους «Κιτρινόμαυρους»

Στην Α2 θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής μετά από το πέρασμα του από τα σαλόνια της Volleyleague. Έτσι η ομάδα του Ηλία Κρεούζη θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Οι ομάδες που θα βρίσκονται στον δεύτερο όμιλο της Α2 είναι οι εξής: Άθλος Ορεστιάδας, Άρης, Αριστοτέλης, Ερμογένης Ξάνθης, Καρδίτσα, ΑΕ Κομοτηνής, Μακεδονικός, Νέστορας, Πανόραμα, Πήγασος Πολίχνης, Πιερικός, ΧΑΝΘ.

Εφαρμόζεται η Pre League την σεζόν 2020/21

Από την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 δημιουργείται νέα κατηγορία με δέκα (10) ομάδες η Pre League Ανδρών, ανάμεσα στην Α1 και στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, στην  οποία θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, οι ομάδες:
α) που θα υποβιβαστούν από την Α1 Εθνική κατηγορία Ανδρών και
β) από την Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών, σύμφωνα με την τελική κατάταξη του πρωταθλήματος 2019-2020, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι σε αυτήν την κατηγορία θα δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον οκτώ (8) ομάδες.

Στην περίπτωση που στην Pre League Ανδρών, μετά και την τυχόν αναπλήρωση ομάδας ή ομάδων σύμφωνα με τα παραπάνω, δηλώσουν συμμετοχή λιγότερες από οκτώ (8) ομάδες δεν δημιουργηθεί η Pre League Ανδρών και στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής είκοσι τέσσερις (24) ομάδες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.