Τροποι επισπευσης των προσληψεων στην Ειδικη Αγωγη και εφαρμογη της διχρονης προσχολικης εκπαιδευσης σε ολη την Επικρατεια στην ατζεντα του υπ. Παιδειας

Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου με ΑΣΕΠ και ΔΟΕ

Συνάντηση με την ηγεσία του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 15 Ιουλίου η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, από κοινού με την Υφυπουργό, Σοφία Ζαχαράκη, προκειμένου να συζητηθούν τρόποι επίσπευσης των 4.500 προσλήψεων στην Ειδική Αγωγή.
 
«Η ενίσχυση της Ειδικής Αγωγής είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων της ηγεσίας του Υπουργείου, η οποία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια δρομολόγησης λύσεων στα καίρια προβλήματα του χώρου» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.
 
Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τη ΔΟΕ
 
Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντηση με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) με θέμα τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση. Όπως τονίζεται σε σχετικά ανακοίνωση, στόχος του Υπουργείου είναι η επίλυση πρακτικών δυσκολιών σχετικά με την εφαρμογή του μέτρου για τις οποίες ενημερώθηκε η νέα ηγεσία του Υπουργείου με την ανάληψη των καθηκόντων της και η κατά το δυνατόν συντομότερη καθολική εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης σε όλη την Επικράτεια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.