Ημεριδα της ΔΙΑΑΜΑΘ για το σχεδιο Κανονισμου Τιμολογησης του ετους 2020

Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι της ΑΜΘ ενημερώθηκαν για το νέο θεσμικό πλαίσιο

Η ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. ο Περιφερειακός Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης (ΑΜΘ), ενόψει της παροχής γνώμης των Δημοτικών Συμβουλίων επί του σχεδίου κανονισμού τιμολόγησης της ΔΙΑΑΜΑΘ για το έτος 2020 που έχει ήδη αποσταλεί στους ΟΤΑ της ΠΑΜΘ διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα-συνάντηση την Πέμπτη 11/07/2019 και ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ΑΜΘ στην Κομοτηνή.
 
Στην ημερίδα ο κ. Β. Λιόγκας, ειδικός εμπειρογνώμονας του ΥΠΕΝ στη διαχείριση αποβλήτων και την κυκλική οικονομία, παρουσίασε το νέο θεσμικό πλαίσιο στην τιμολογιακή πολιτική διαχείρισης των στερεών αποβλήτων. Ακολούθως παρουσιάστηκε από τη ΔΙΑΑΜΑΘ το σχέδιο κανονισμού τιμολόγησης για το έτος 2020 και στη συνέχεια υπήρξε γόνιμος διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων με την επίλυση αποριών και ερωτήσεων σε ειδικότερα θέματα του θεσμικού πλαισίου.
 
Την ημερίδα παρακολούθησαν Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι των ΟΤΑ της Περιφέρειας καθώς και προϊστάμενοι των υπηρεσιών καθαριότητας και περιβάλλοντος και των οικονομικών διευθύνσεων των δήμων της ΠΑΜΘ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.