To Wave Running επιστρεφει για 6η χρονια

Τρεις αγώνες δρόμου πλάι στο κύμα στην παραλία Κεραμωτής - Αβδήρων

Στις 27 Ιουλίου διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά ο παραθαλάσσιος αγώνας δρόμου WAVE running στην ακτογραμμή του Εθνικού Πάρκου Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης (παραλία Κεραμωτής – Αβδήρων). Ο αγώνας είναι μοναδικός στην Ευρώπη, καθώς πραγματοποιείται εξολοκλήρου στην παραλία Κεραμωτής – Αβδήρων, στο ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον του Δέλτα Νέστου.

Το WAVE running αποτελείται από τρεις αγώνες 5, 10 και 28 χιλιομέτρων, οι οποίοι πραγματοποιούνται στην άμμο, πλάι στο κύμα, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές να τρέξουν απολαμβάνοντας τη θαλάσσια αύρα του Θρακικού πελάγους.

Η αμμώδης παραλία, τα κύματα, το παραποτάμιο δάσος και οι εκβολές του Νέστου δημιουργούν κατάλληλες συνθήκες για έναν μοναδικό και περιπετειώδη αγώνα! Οι ομαλές κλίσεις, η σταθερότητα και η συνοχή της υγρής άμμου, επιτρέπουν το τρέξιμο ακόμη και με γυμνό πόδι.

Παροχές
-Αθλητικό t-shirt
-Μετάλλιο
-Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
-Βραβεύσεις ανα ηλικιακή κατηγορία
-Αναμνηστικά έπαθλα για τους πρώτους νικητές
-Σταθμοί υποστήριξης ανά 4- 5km
-Μεταφορά συμμετεχόντων στην αφετηρία των 28km
-Φωτογραφικό υλικό
-Ατομικό γεύμα
-Μπύρα
-Γλυκό
-Καρπούζι

Μετά το τέλος των αγώνων δρομείς, συνοδοί και εθελοντές θα απολαύσουν ένα παραθαλάσσιο beach party σε afro – tropical ρυθμούς!

Info
Συνδιοργάνωση/Αιγίδες: Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) , Δήμος Αβδήρων, Περιφέρεια ΑΜΘ, Έδρα UNESCO Con-E-ect, Φορέας Διαχείρισης Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας, OEBE Ξάνθης, ΠΑΣ ΑΝΤΙΚΑΣ, TRIMORE Multisports Tour

Για εγγραφές εδώ
Για πληροφορίες εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.