Στο δρομο το νεο οχημα για τη μεταφορα Αδεσποτων του Δημου Κομοτηνης

Θα μπορεί να μεταφέρει βαριά περιστατικά με ασφάλεια και εκτός Ροδόπης

Ξεκινά τη λειτουργία του το νέο όχημα για την μεταφορά αδέσποτων, το οποίο έχει πάρει όλες τις απαραίτητες άδειες και ξεκινά τη διαδικασία περισυλλογής.
 
Το αυτοκίνητο αποτελεί δωρεά του TAP, και θα αντικαταστήσει το αρκετά παλαιό, ομολογουμένως, όχημα που χρησιμοποιούνταν για αυτό το σκοπό από το Δήμο Κομοτηνής.
 
Το όχημα έχει όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές για τη μεταφορά ζώων, σε κατάλληλες συνθήκες για τα ίδια και τους εργαζόμενους, με οθόνη, μεταξύ άλλων, για την παρακολούθηση του χώρου όπου βρίσκονται τα ζώα από την καμπίνα του οδηγού.
 
Όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γιάννης Μουρτίδης, το όχημα θα χρησιμοποιηθεί και για την περισυλλογή και την επανένταξη των σκύλων, όπως γινόταν και με το παλιό όχημα, επειδή όμως είναι πιο σύγχρονο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την μεταφορά βαριών περιστατικών.
 
Όπως τόνισε ο κ. Μουρτίδης, και στο παρελθόν είχαμε μεταφορά βαριών περιστατικών εκτός Ροδόπης, κατά κύριο λόγο στη Θεσσαλονίκη για την θεραπεία τους, και τώρα ο δήμος θα μπορεί να τα μεταφέρει με ασφάλεια ξανά εκεί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.