Το «Μυστηριο στο Chamonix Mont Blanc» αναβιωνει στη Λεσχη Κομοτηναιων

Στις 25 και 28 Ιουλίου με την σκηνοθετική υπογραφή του Ιωακείμ Ιωακειμίδη

Το διήμερο 25 και 28 Ιουλίου στον αύλειο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων οι θεατές θα κληθούν να ανακαλύψουν έναν δολοφόνο. Η Λέσχη Κομοτηναίων για τις δύο αυτές ημέρες θα μετατραπεί στο Chamonix Mont Blanc, ένα τουριστικό θέατρο της Γαλλίας για τις ανάγκες της νέας αστυνομικής μαύρης κωμωδίας του Ρομπέρ Τομά που σκηνοθετεί ο Κομοτηναίος Ιωακείμ Ιωακειμίδης.
 
Το «Μυστήριο στο Chamonix Mont Blanc» όπως τιτλοφορείται η νέα παράσταση του Ιωακείμ είναι ένα αστυνομικό θρίλερ με φόνους και κωμικό μπουλβάρ που συνδυάζει  ίντριγκα, παρεξηγήσεις, μυστήριο και φυσικά… χιούμορ.
 
Η παράσταση ανέβηκε επί έξι συνεχόμενα έτη με τίτλο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» από την Κάτια Δανδουλάκη και αποτελεί ένα από τα πιο «δυνατά» χαρτιά της θεατρικής σκηνής.
 
Στο πλευρό του Ιωακείμ Ιωακειμίδη, ο οποίος μετά από περίπου έναν χρόνο απουσίας από το θεατρικό σανίδι επιστρέφει και ως ηθοποιός, η Εμμανουέλα Καφετζοπούλου στον ρόλο της Χριστιάννας, η οποία βρίσκεται στο θέρετρο για διακοπές με τον σύζυγό της Κυριάκο, τον οποίο παίζει ο Γιώργος Ζευτερίδης.
 

Η Χρύσα Αδαμακοπούλου στον ρόλο της αστυνόμου αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση εξαφάνισης του προαναφερθέντα, ενώ ο γρίφος περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν η παπαδιά Δάφνη, την οποία παίζει η Τερψιθέα Χαριτοπούλου κάνει τις ερωτήσεις της. Ο Ιωακείμ Ιωακειμίδης εμφανίζεται επί σκηνής ως Φίλιππος που αναζητά τον εξαφανισθέντα, ενώ σε ρόλο έκπληξη, για τον οποίο δεν αποκάλυψε πολλά βρίσκεται και η Αλεξάνδρα Στρουμπή.
 
Όπως εξήγησαν στη σχετική συνέντευξη τύπου που δόθηκε για την παράσταση το σύνολο των συντελεστών της, πρόκειται για μία ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική παράσταση, η οποία έγινε πραγματικότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, στο οποίο ωστόσο, όπως τόνισαν, δούλεψαν εντατικά ώστε να παρουσιάσουν κάτι ιδιαίτερο στο κοινό της Κομοτηνής που θα δώσει το παρών.
 
Η διάρκεια της παράστασης είναι μία ώρα και είκοσι λεπτά γεγονός το οποίο προϊδεάζει για την προσπάθεια την οποία έχουν καταβάλει το σύνολο των συντελεστών της, οι οποίοι καλούν το κοινό της πόλης μας να δώσει το παρών σε μία παράσταση που όπως υπόσχονται θα τους κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι τα τελευταία της λεπτά.
 
Η παράσταση θα παιχτεί στις 25 και 28 Ιουλίου στον αύλειο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων, στις 21.00 το βράδυ, με είσοδο πέντε ευρώ καθώς τα έξοδα της παραγωγής είναι αρκετά.
 
Πέραν των προαναφερθέντων ο Κωνσταντίνος Κολάτσος και σε αυτή την προσπάθεια φιλοτέχνησε την αφίσα αλλά και το τρέιλερ της παράστασης, ενώ ο Γιώργος Μπάτζιος θα βρίσκεται στην επιμέλεια του φωτισμού και του ήχου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.