Την εμπειρια του αλεξιπτωτου δοκιμασαν 25 προσκοποι απο την Χιο στο ΠΚ «Αλκυων»

Πλούσιο και πρωτότυπο το φετινό πρόγραμμα του Κέντρου

Τις δυνατότητές τους στον αλεξιπτωτισμό είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν 25 παιδιά – πρόσκοποι από την Χίο, που φιλοξενούνται στο Προσκοπικό Κέντρο «Αλκυών» στους Προσκυνητές.
 
Στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος του κέντρου, μετά την φιλοξενία μίας ομάδας Γερμανών προσκόπων, σειρά είχε η φιλοξενία μίας ομάδας 25 παιδιών από την Χίο με αρχηγό της αποστολής την κ. Μαριλιάνα Χριστοφορίδη.
 
Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση του Προέδρου του οικισμού κ. Πάνου Παρασκελίδη τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εμπειρία του αλεξίπτωτου από Εβρίτες δασκάλους του είδους, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.


 
Το προσκοπικό κέντρο «Αλκυών» είναι ένας προσκοπικός χώρος κατασκήνωσης και βρίσκεται στην παραλία Προσκυνητών, 30 χλμ. νότια της πόλης της Κομοτηνής και 8 χλμ. ανατολικά της ιστορικής περιοχής της Μαρώνειας. Έχει έκταση περίπου 13 στρέμματα με περίφραξη και συνορεύει κατευθείαν με τη παραλία. Η «Αλκυώνα», όπως είναι γνωστή σε όλους, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 50 άτομα σε στεγασμένους χώρους και πάνω από 120 άτομα σε υπαίθρια κατασκήνωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.