Στην Ιταλία για το FIBA Europe Coaching Certificate ο Φώτης Ζάντζας

14.08.2019 15:19

Ο προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή έχει την ευκαιρία να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να πάρει μία σημαντική πιστοποίηση από την FIBA

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Ο προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή Φώτης Ζάντζας συμμετέχει στις εργασίες για την απόκτηση της πιστοποίησης της FIBA, έχοντας την ευκαιρία να αποκομίσει σημαντικές γνώσεις και παραστάσεις που θα αποτελέσουν απαραίτητα εφόδια στην προπονητική του εξέλιξη.

Το πρόγραμμα πιστοποίησης της FIBA αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά θέματα, συμβάλλοντας στην περεταίρω βελτίωση των γνώσεων των προπονητών που δουλεύουν με νέους ηλικιακά αθλητές.  To FECC συμβάλει στην διεύρυνση των οριζόντων των προπονητών και δίνει την ευκαιρία σε προπονητές από όλον τον κόσμο να ανταλλάξουν ιδέες και  παραστάσεις. Παράλληλα βοηθά στην αύξηση των μπασκετικών γνώσεων.

Οι προπονητές έχουν την ευκαιρία να αφιερώσουν χρόνο βλέποντας ασκήσεις και παιχνίδια στο κλειστό γυμναστήριο και να πάρουν μέρος σε συζητήσεις και στρογγυλές τράπεζες υπό την εποπτεία των αρμόδιων.

Μάλιστα όσοι συμμετέχουν, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και το πρωτάθλημα Κ16 και να δουν εμπράκτως όλα όσα διδάσκονται.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine