Με αισιοδοξια και υψηλους στοχους ξεκινησε η χρονια για τον Πανθρακικο

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας η πρώτη προπόνηση της χρονιάς

Το απόγευμα της Κυριακής δόθηκε το πρώτο ραντεβού για τους ανθρώπους του Πανθρακικού καθώς στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κηκίδιο πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των «Πρασίνων».

Εκεί ήταν η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών, το τεχνικό επιτελείο και σύσσωμη η διοίκηση, που ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές καλή σεζόν με υγεία αλλά παράλληλα ζήτησε συνέπεια στις υποχρεώσεις.

Ο Πανθρακικός, μετά την περσινή καλή πορεία, που πραγματοποίησε, φέτος στοχεύει ξεκάθαρα στην κατάκτηση των δύο τίτλων της ΕΠΣ Θράκης και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες. Σε αυτό στάθηκαν στις δηλώσεις τους τόσο ο προπονητής του Πανθρακικού Κώστας Γεμενετζής όσο και οι ποδοσφαιριστές Ανδρέα ς Ζήκος, Νίκος Παπαδόπουλος και Σωτήρης Κεχαγιάς. 

Κώστας Γεμενετζής «Η έλευση νέων ανθρώπων στην διοίκηση με όρεξη και αγάπη για τον Πανθρακικό επιτάσσουν να ακολουθήσει η ομάδα έναν διαφορετικό δρόμο» 

Έχοντας ζήσει από μέσα τις μεγάλες στιγμές της ομάδας αλλά και αρκετές δύσκολες, ο Κώστας Γεμενετζής αποτελεί ίσως τον πιο κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση αυτήν την περίοδο του Πανθρακικού. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θέλησε να κρυφτεί καθώς αποκάλυψε πως «στόχος του Πανθρακικού είναι η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες», κάνοντας σύγκριση της περσινής σεζόν με την φετινή. «Πέρυσι η χρονιά ήταν πιο αναγνωριστική και μεταβατική, καθώς η ομάδα έπρεπε να βρει τα πατήματα της, να μετρήσει τις δυνάμεις της και να ξεκινήσει με υγεία» τόνισε αρχικά ο κ. Γεμενετζής συμπληρώνοντας πως η ένταξη νέων ανθρώπων στη διοίκηση θα δώσει πολλές λύσεις και είναι αυτό που έλειπε από την περσινή σεζόν, χαρακτηρίζοντας τους «άρρωστους με τον Πανθρακικό».  «Ο Πανθρακικός άσχετα με όλα αυτά που πέρασε ήρθε η ώρα να μπει σε έναν διαφορετικό δρόμο και από την στιγμή που μπήκαν αυτά τα άτομα, φέτος ήρθε η ώρα μέσα από σκληρή δουλειά να γίνει πράξη» τόνισε ο κ. Γεμενετζής.  Παράλληλα ο προπονητής των «Πρασίνων» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα από την περσινή σεζόν, τονίζοντας πως, αν έρθει η άνοδος, θα ανήκει σε μεγάλο βαθμό σε αυτήν την ομάδα. «Εμείς χτίσαμε πάνω στην περσινή ομάδα και στα παιδιά που ήρθαν πέρυσι με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό στο όνομα και την ιστορία του Πανθρακικού» ανέφερε ο Κώστας Γεμενετζής τονίζοντας πως αυτοί πλαισιώθηκαν από έμπειρους ποδοσφαιριστές. 

Ανδρέας Ζήκος «Τα παιχνίδια με θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους κρίνουν τον τίτλο» 

Όντας μέλος της ομάδας από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ο Ανδρέας Ζήκος μπορεί να συγκρίνει διαφορές και ομοιότητες ανάμεσα στο πέρυσι και το φέτος. «Είμαστε από πέρυσι κάποια παιδιά που κλείσαμε την σεζόν μαζί με κάποιες προσθήκες» τόνισε αρχικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής, τονίζοντας πως «θέλουμε να καταφέρουμε κάτι σημαντικό για την ομάδα». Ο Ζήκος επισήμανε πως πέρυσι κύριος  στόχος του Πανθρακικού αποτέλεσε η ανασυγκρότηση και παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν πραγματοποιήθηκε μία καλή πορεία. «Αυτό που κρίνει τον τίτλο είναι η σοβαρότητα σε παιχνίδια με “μικρότερους” αντιπάλους οπότε πιστεύω ότι αυτά θα κάνουν την διαφορά» αποκάλυψε ο Ανδρέας Ζήκος συμπληρώνοντας πως προσωπικός του στόχος είναι να δώσει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. 

Νίκος Παπαδόπουλος «Ήταν η πιο εύκολη απόφαση της ζωής μου να έρθω στον Πανθρακικό» 

Ο Σερραίος  μεσοεπιθετικός, Νίκος Παπαδόπουλος από την πλευρά του, αποκάλυψε πως ήταν η πιο εύκολη απόφαση της ζωής του η μετακίνηση του από τις Σέρρες στην Κομοτηνή «γιατί οι άνθρωποι της διοίκησης μου έδειξαν πόσο με θέλουν και με εμπιστεύονται και αυτό με έκανε να μην δυσκολευτώ». Παράλληλα ο νεαρός ποδοσφαιριστής φάνηκε απόλυτα διαβασμένος για την ιστορία της ομάδας που αγωνίζεται, τονίζοντας πως «το μέγεθος του Πανθρακικού δεν μένει εντός Κομοτηνής αλλά τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα και δεν ταιριάζει να αγωνίζεται στο τοπικό». Ο ίδιος ευχήθηκε η ομάδα να φτάσει εκεί που αξίζει «είτε είμαι εγώ είτε όχι, γιατί ο Πανθρακικός είναι πάνω από όλους». 

Σωτήρης Κεχαγιάς «Ο κόσμος είναι η δύναμη του Πανθρακικού» 

Έχοντας αγωνιστεί με την φανέλα του Πανθρακικού στα ΤΕΠ των «Πρασίνων» ο Σωτήρης Κεχαγιάς ένιωθε σαν το σπίτι του. «Η ομάδα έχει χτιστεί φέτος είναι για πρωταθλητισμό αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο και αυτό είναι ο καθρέφτης» ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού τερματοφύλακα, τονίζοντας πως είναι έτοιμος σωματικά για τη νέα σεζόν, υποσχόμενος πως θα δουλέψει σκληρά μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μπακιρτζίδη. Παράλληλα δεν έκρυψε πως περιμένει την στήριξη του κόσμου γιατί αυτή είναι η δύναμη του Πανθρακικού. «Ο Πανθρακικός εκπροσωπεί την πόλη της Κομοτηνής και πιστεύω πως με την βοήθεια του κόσμου θα επιτευχθούν οι στόχοι μας» εκμυστηρεύθηκε κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.