Καταδιωξη για την συλληψη διακινητη στην Κομοτηνη

Προωθούσε στη χώρα 9 άτομα

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 16 Αυγούστου, στην Εγνατία Οδό, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα μη νόμιμους μετανάστες.
 
Αναλυτικότερα, βραδινές ώρες της 15/16-8-2019, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 23χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει. Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα, εισήλθε στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. 
 
Στη συνέχεια το όχημα αφού κινήθηκε στην πόλη της Κομοτηνής και την παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, εισήλθε στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση την Καβάλα.
 
Τελικά στον κόμβο Εξοχής το αυτοκίνητο προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ ο  23χρονος διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.
 
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα εννέα μη νόμιμους μετανάστες.
 
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Σαπών Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.