Ληψη μετρων απο την ΕΛ.ΑΣ. μετα την αυξηση των τροχαιων σε πεντε Περιφερειες

Από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. δόθηκε εντολή στις περιφερειακές αστυνομικές διευθύνσεις Κρήτης, Βορείου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλίας και Ιονίων νήσων να λάβουν έκτακτα και αυστηρά μέτρα τροχαίας για την αποφυγή νέων τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων

Ανησυχία έχει προκαλέσει στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. η αύξηση στη συχνότητα των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων που παρατηρείται φέτος το καλοκαίρι σε τουλάχιστον πέντε Περιφέρειες της χώρας με δυσάρεστα και τραγικά αποτελέσματα.
 
Κατόπιν όλων αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες, από την ηγεσία του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., δόθηκε εντολή στις Περιφέρειες που εμφανίζουν αυτή την έξαρση στα περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων να ληφθούν πρόσθετα και αυστηρά μέτρα τροχαίας.
 
Πιο συγκεκριμένα, η εντολή δόθηκε στις περιφερειακές αστυνομικές διευθύνσεις Κρήτης, Βορείου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλίας και Ιονίων νήσων ώστε να λάβουν έκτακτα και αυστηρά μέτρα τροχαίας με πιο πυκνούς και συχνούς ελέγχους σε οδηγούς, για την αποφυγή νέων τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων.
 
Οι έλεγχοι βεβαίως θα επικεντρωθούν κυρίως σε παραβάσεις που έχουν άμεση σχέση με την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων όπως η οδηγική συμπεριφορά, η υπερβολική ταχύτητα, η χρήση κινητού τηλεφώνου, η μη χρήση ζωνών ασφαλείας και κράνους και η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
 
Πηγή: www.news247.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.