Μια μοναδικη βραδια απο τις Στρατιωτικες Μουσικες των Σχηματισμων του Δ΄ Σωματος Στρατου

Από την Κομοτηνή ξεκίνησε το «Οδοιπορικό Μουσικών Εκδηλώσεων στη Θράκη»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου η συναυλία με θέμα «Οδοιπορικό Μουσικών Εκδηλώσεων στη Θράκη» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής, από τις Στρατιωτικές Μουσικές των Σχηματισμών του Δ΄ Σώματος Στρατού σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής.
 

Οι μουσικοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με μουσικές από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο, αποσπώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού που βρέθηκε στο θερινό θέατρο για να απολαύσει τη συναυλία.
 

Η συναυλία αποτελούσε το ξεκίνημα του οδοιπορικού 40 μουσικών από τα τμήματα στρατιωτικών μουσικών του Δ΄ ΣΣ, ΧΙΙ-XVIΜ/Κ ΜΠ και της ΧΧΙ ΤΘΤ σε όλη τη Θράκη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Ξάνθης.
 

Έτσι της συναυλίας της Κομοτηνής θα ακολουθήσουν συναυλία στην Αλεξανδρούπολη μπροστά από το Νομαρχείο την Πέμπτη 22 Αυγούστου στις 20:30, στο Κάστρο του Διδυμοτείχου την Τρίτη 27 Αυγούστου και ώρα 20:30, με το οδοιπορικό να ολοκληρώνεται στην Ξάνθη την Παρασκευή 30 Αυγούστου και ώρα 20:30 στην Κεντρική πλατεία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.