Εθελοντικος καθαρισμος της παραποταμιας περιοχης του Μισχου

Από μέλη και φίλους της ομάδας «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS» - Επόμενο «ραντεβού» την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Κομμάτι της παραποτάμιας περιοχής του Μίσχου καθάρισαν το απόγευμα της Τετάρτης, 21 Αυγούστου μέλη και φίλοι της ομάδας «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS» στο πλαίσιο σχετικών με το περιβάλλον εθελοντικών δράσεων που πραγματοποιούν.
 

Η συγκεκριμένη βέβαια πρωτοβουλία προέκυψε από την θέαση της πρότερης κατάστασης την οποία μάλιστα σε σχετικό post οι ίδιοι χαρακτήρισαν «απογοητευτικό» περιγράφοντας την μεγάλη ποσότητα μπάζων και σκουπιδιών που ήταν συγκεντρωμένα.
 

Οι εθελοντές της ομάδας αποφάσισαν να καθαρίσουν την περιοχή, γεμίζοντας όπως σημείωσαν αρκετές σακούλες σκουπιδιών στην πλειοψηφία τους με ανακυκλώσιμα υλικά τα οποία μάλιστα και διαχώρισαν πετώντας τα στους αντίστοιχους κάδους ανακύκλωσης.
 

Οι ίδιοι στο μήνυμά τους επεσήμαναν τις σύγχρονες άμεσες απειλές για το περιβάλλον και τη βιοποικιλότητα που αποτελούν η συσσώρευση και διασπορά των πλαστικών απορριμμάτων, αλλά και η άγνοια του ανθρώπου για την χρήση τους για να κάνουν γνωστή την συνέχιση αντίστοιχων δράσεων, αρχής γενομένης από την επόμενη Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, σε μέρος που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα, απευθύνοντας παράλληλα προσκλητήριο  συμμετοχής σε όσους το επιθυμούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.