Ο Τριανταφυλλος Παπαδακης στο πλευρο του Ευριπιδη Στυλιανιδη

Μία παιδική φιλία που οδήγησε σε επίσημη συνεργασία στο γραφείο του βουλευτή Ροδόπης στην Κομοτηνή

Ο Τριαντάφυλλος Παπαδάκης, γεωπόνος και Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Θράκης είναι ο νέος συνεργάτης του βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στυλιανίδη.
 
Την έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Παπαδάκης με σχετική ανάρτησή του στα social media. Τους δύο συνεργάτες πλέον, πέραν των πολιτικών τους καταβολών, συνδέει και η κοινή τους καταγωγή, από την Ξυλαγανή του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, αλλά και μία βαθιά παιδική φιλία όπως επεσήμανε ο ίδιος.
 
Η σχετική ανάρτηση έχει ως εξής:
 
Μία παιδική φιλία από την Ξυλαγανή, που χάθηκε λόγω διαφορετικών επαγγελματικών προσανατολισμών, ξαναβρέθηκε στην πορεία με την πολιτική ταύτιση και την αγωνία για τα προβλήματα και την ανάπτυξη του τόπου, ξεκινά από την Δευτέρα να «γράφει» μια νέα σελίδα. 
Η παρουσία μου στο πολιτικό γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη θα είναι η νέα στροφή στην καθημερινότητά μου μετά τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
 
Μια παρουσία που ελπίζω να δώσει λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα, αλλά και να βοηθήσει η συμβολή και εμπειρία μου στην εγγύτερη προσέγγιση των πολιτών με την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία.

Μια νέα αρχή στην νέα θέση ευθύνης, που μου εμπιστεύθηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, με μια πολλά υποσχόμενη ανανεωμένη ομάδα του πολιτικού του γραφείου.

Η εμπιστοσύνη βαθαίνει τις φιλίες, εμπνέει την ομαδικότητα και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα.
 
Καλή αρχή κ. Παπαδάκη! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.