«Αποχαιρετιστηριο» δειπνο για την «Κοινωνια Πολιτων»

Απαρατήρητα

Τραπέζι για πολλούς στήθηκε το βράδυ Κυριακής, 25 Αυγούστου σε γνωστό μαγαζί της πόλης μας. Ένα τραπέζι που θα μπορούσε να πει κανείς ότι συγκεντρώνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της «Κοινωνίας Πολιτών» της διοικούσας παράταξης δηλαδή του Δήμου Κομοτηνής, μίας και σε αυτό παρόντες ήταν μέλη της παράταξης τα οποία δεν ανανέωσαν την θητεία τους στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Μεταξύ αυτών και ο απερχόμενος δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης, μέλη της παράταξης που τουλάχιστον έως και την προσεχή ορκωμοσία του νέου δημοτικού σχήματος αποτελούν το παρόν της παράταξης αλλά και το μέλλον αυτής, καθότι αρκετοί εκ των παρευρισκόμενων θα βρίσκονται εκ νέου στα δημοτικά έδρανα. Μεταξύ αυτών και ο νέος δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης.
 

Μαζί στο τραπέζι και εκλεκτοί συνεργάτες της δημοτικής αρχής, οι οποίοι φυσικά θα συνεχίσουν την επομένη της ορκωμοσίας να επιτελούν τα καθήκοντά τους, και πάλι υπό την διοίκηση της «Κοινωνίας Πολιτών» … αλλά της ανανεωμένης.
 
Ένα αποχαιρετιστήριο θα μπορούσε να πει κανείς δείπνο, πριν την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου, σχετικό φωτογραφικό υλικό επί του οποίου ανήρτησε η επί πολλά έτη δημοτική σύμβουλος και νυν πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής Σοφία Μενεσελίδου, η οποία όπως είναι γνωστό δεν συμμετείχε εκ νέου στην εκλογική διαδικασία και επομένως ολοκλήρωσε εδώ την πορεία της στα δημοτικά πράγματα της περιοχής, τουλάχιστον με την ιδιότητα της δημοτικής συμβούλου. Η ίδια μάλιστα σχολίασε την σχετική φωτογραφία με την εξής λεζάντα «Φωτογραφημένες στιγμές μιας αυτοδιοικητικής συμπόρευσης 9 χρόνων!». N.B.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.