Ξεκινημα με αισιοδοξια και υψηλες βλεψεις για την ΑΕ Κομοτηνης

Κοντά στην απόκτηση ενός ξένου αθλητή η ομάδα του Ηλία Κρεούζη

Έπιασαν δουλειά οι αθλητές του τμήματος βόλεϊ ανδρών της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Α.Ε. Κομοτηνής Γιώργος Παπαδόπουλος και ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ Τάσος Πετρίδης, οι οποίοι ευχήθηκαν στον προπονητή Ηλία Κρεούζη και όσους αθλητές δώσανε το  «παρών» καλή χρονιά με υγεία.
 
Δεν υπήρχε απαρτία, καθώς οι περισσότεροι δικαιολογημένα απουσίαζαν ενώ αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις τόσο του Ηλία Κρεούζη όσο και του Τάσου Πετρίδη, που αποκάλυψαν πως η ομάδα κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα ξένου αθλητή. 

Ηλίας Κρεούζης «Πρέπει να μετατρέψουμε τα λάθη της περσινής σεζόν σε κέρδη» 

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν παραμένει στην τεχνική ηγεσία των «Κιτρινόμαυρων» ο Ηλίας Κρεούζης, ο οποίος παρουσιάστηκε αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν. «Η έναρξη της προετοιμασίας για εμάς δεν είναι βάσανο αλλά απόλαυση καθώς το κάνουμε από αγάπη» ανέφερε αρχικά ο Αλεξανδρουπολίτης τεχνικός, τονίζοντας πως θεωρεί ότι έχει στη διάθεση του μία πολύ καλή ομάδα, ευχαριστώντας τη διοίκηση για το γεγονός πως του έκαναν όλες τις επιθυμίες πράξη για ακόμα μία χρονιά.  «Η περσινή σεζόν μας έμαθε πως χρειαζόμαστε χρόνο και κόπο για να καθιερωθούμε στην κατηγορία και πιστεύω πως βάλαμε τις βάσεις για να επιστρέψουμε στην κατηγορία τα επόμενα χρόνια είτε με μένα είτε χωρίς» αποκάλυψε ο νεαρός τεχνικός, τονίζοντας πως για να γίνει αυτό πρέπει όλοι να μετατρέψουνε τα μειονεκτήματα της περσινής σεζόν σε πλεονεκτήματα. Σχετικά με τα πλάνα του για την προετοιμασία, ο Κρεούζης αποκάλυψε πως τον Σεπτέμβριο θα αφιερώσει χρόνο για να «δέσει» καλύτερα την ομάδα και από Οκτώβριο επιθυμεί να δώσει 4 έως 6 φιλικά για να βγάλει πράγματα στο γήπεδο. Τα καλύτερα όμως τα άφησε για το τέλος, καθώς αποκάλυψε πως περιμένει «δώρο» από τη διοίκηση. «Το ρόστερ για Έλληνες έχει κλείσει και η μόνη μας επιλογή είναι να πάρουμε έναν ξένο. Αν βρούμε τους πόρους, με τη βοήθεια του κόσμου, πιστεύω πως η διοίκηση θα μας κάνει δώρο έναν ξένο παίχτη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κρεούζης. 

Τάσος Πετρίδης «Έχουμε φτιάξει ομάδα με την οποία ο κόσμος θα απολαμβάνει όμορφο βόλεϊ» 

«Περάσαμε μία δύσκολη χρονιά αλλά κερδίσαμε πολλά». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ηλίας Κρεούζης, ο οποίος τόνισε πως όλα αυτά που κέρδισαν αυτός και οι συνεργάτες του πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν στη φετινή σεζόν. «Γνωρίζουμε την κατηγορία καλά και η ομάδα μας δεν έχει να ζηλέψει από ομάδα Α1, με εξαίρεση τους ξένους που έχουν οι ομάδες» επισήμανε ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ της Α.Ε. Κομοτηνής, τονίζοντας πως το ρόστερ που φτιάχτηκε μπορεί να ευχαριστήσει τον κόσμο και να δει όμορφο βόλεϊ. Σχετικά με το επίπεδο της κατηγορίας, ο κ. Πετρίδης επισήμανε πως η κατηγορία είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική, θεωρώντας πως υπάρχουν 3 πολύ δυνατές ομάδες και άλλες 4 που είναι ικανές να κάνουν πολύ καλή πορεία. «Η περσινή μας εμπειρία στην Volley league μάς έδωσε την εικόνα πως ο κόσμος αγαπάει το άθλημα. Σίγουρα στενοχωρηθήκαμε που υποβιβαστήκαμε  αλλά κερδίσαμε πολλά» ανέφερε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΤΑΑ ΑΕ Κομοτηνής, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως είναι αλήθεια πως ψάχνουν έναν ξένο αθλητή για να ενισχύσουν ακόμα παραπάνω το ρόστερ. «Εμείς είμαστε στο παρά 5 για να κινηθούμε σε μία τέτοια λύση και αν γίνει αυτό θα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.