Τα πρωτα συμπερασματα του ΓΑΣ Κομοτηνη

Ο χρόνος είναι σύμμαχος για τους αθλητές του Νεοκλή Λεμονίδη

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο ΓΑΣ Κομοτηνή στο πρώτο φιλικό της σεζόν με αντίπαλο την ΑΕ Κομοτηνής. Η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη έδειξε με το καλημέρα πως έχει σαφέστατη διάθεση να τρέξει πολύ, εκμεταλλευόμενη τον μικρό Μ.Ο. ηλικίας που έχει.

Σε αυτό το στυλ παιχνιδιού φαίνεται πως γρήγορα θα αφομοιωθεί ο Στέλιος Λεπτοκαρίδης, ο οποίος έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο Coach Λεμονίδης ενώ στο πλευρό του έχει τα παιδιά που συνέβαλαν το μέγιστο στην επίτευξη της ανόδου και συγκεκριμένα τους Σπέντζο, Μαγουλά, Παλάσκα ενώ προστέθηκαν οι Κυφωνίδης, Τσιρώζης που μπορούν να δώσουν σημαντικές λύσεις.

Για ακόμα μία χρονιά, ο Καδήρ Χαλήλ αναμένεται να είναι ο βράχος του ΓΑΣ, καθώς η ποιότητα που διαθέτει ο έμπειρος σέντερ είναι δύσκολο να βρεθεί σε οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας.  Στο πλευρό του θα βρίσκεται για μία ακόμα σεζόν ο αειθαλής Γιώργος Κουτσοβασίλης, ο οποίος πηγαίνει κόντρα στο χρόνο και γράφει την δική του ιστορία στο μπάσκετ της πόλης μας. Ο Κουτσοβασίλης στην επιστροφή του στον ΓΑΣ την περσινή σεζόν συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας στην Β΄ Εθνική και δεν θα μπορούσε να μην δηλώσει παρών στην φετινή προσπάθεια.

Ο χρόνος είναι σύμμαχος για τον ΓΑΣ έτσι ώστε μέσα από τις προπονήσεις να βελτιώνονται συνεχώς οι αθλητές, να γίνουν μία ομάδα και να παρουσιάσουν μία πολύ δυνατή εικόνα στα παρκέ της Β΄ Εθνικής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.