Ξεκινησε προπονησεις στο στολιδι του 2ου Λυκειου η ΑΕ Κομοτηνης

Φέτος θέλει να μετατραπεί σε «κάστρο» για τους αθλητές του Ηλία Κρεούζη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η ΑΕ Κομοτηνής γνωστοποίησε πως θα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο «στολίδι» του 2ου Λυκείου, που μετατράπηκε σε ένα βολεϊκό γήπεδο που μπορεί πλέον να διεκδικεί και διοργανώσεις.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής: «Ξεκίνησε εδώ και μια εβδομάδα η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος της ΑΕ Κομοτηνής στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει στο σπίτι της, στο στολίδι του 2ου Λυκείου.

Το πιο μεγάλο κέρδος της περσινής αγωνιστικής περιόδου ήταν η αξιοποίηση του στολιδιού της πόλης μας , του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Λυκείου.
Ένα γήπεδο εξαιρετικών προδιαγραφών, το οποίο θεμελιώθηκε από τον κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, όταν αυτός ήταν Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και αποτελεί ένα μεγάλο δώρο για την πόλη μας.

Πέρυσι η Δημαρχεία και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου δείχνοντας τεράστια και άμεσα αντανακλαστικά το διαμόρφωσαν κατάλληλα ώστε να αποκομίσει θετικά σχόλια από όλους, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους να το χαρακτηριστούν ως “Σπίτι του Βόλεϊ”. Ένα γήπεδο που παρέχει στους αθλητές ότι χρειάζεται και στους φιλάθλους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια πανέμορφη αθλητική ατμόσφαιρα.

Ένα γήπεδο στολίδι, που αποτελεί και διαφήμιση για τον αθλητισμό της πόλης μας και σαν σωστοί οικοδεσπότες με το πέρας κάθε αναμέτρησης, τα μέλη της διοίκησης και οι εθελοντές φρόντιζαν για την άμεση καθαριότητα του γηπέδου ώστε να είναι όπως πρέπει για τους μαθητές του σχολείου…

Σε αυτό το στολίδι λοιπόν η ομάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ετοιμάζεται να παίξει βόλεϊ υψηλού επιπέδου και να χαρισει στο αθλητικό κοινό της πόλης μας όμορφες στιγμές».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.