Ορκωμοσια για τη νεα Δημοτικη Αρχη της Κομοτηνης

Συλλογική προσπάθεια για να δημιουργηθεί η πόλη που όλοι ονειρεύονται ζήτησε ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, στην αίθουσα του ιδρύματος Παπανικολάου.
 
Οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων παρέστησαν στην τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.
 
Πρώτα ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, ενώ στη συνέχεια ορκίστηκαν οι σύμβουλοι και τα μέλη των τοπικών κοινοτήτων.
 

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο, Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Γιώργος Πετρίδης, ο βουλευτής Ροδόπης κ. Δημήτρης Χαρίτου, εκπρόσωποι της αστυνομικής και της  στρατιωτικής ηγεσίας καθώς και πολλοί φίλοι και συγγενείς των νέων συμβούλων.
 

Ο κ. Γκαράνης στην ομιλία του μετά την ορκωμοσία ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν σε αυτή τη γιορτή της τοπικής δημοκρατίας, όπως τη χαρακτήρισε, όπου όλοι μαζί, Δήμαρχος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι ορκίστηκαν να υπηρετούν έντιμα, σωστά και με συνέπεια τους συνδημότες τους, αυτούς που με την ψήφο τους τους έταξαν να φυλάσσουν Θερμοπύλες τα επόμενα 4 χρόνια, να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της Κομοτηνής και των οικισμών της, να διαφυλάσσουν με ενότητα και πνεύμα συνεργασίας την κοινωνική συνοχή του τόπου.
 

Από την πλευρά όλων τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους, και δεσμεύτηκε εκ μέρους τους ότι θα τηρήσουν με πίστη τον όρκο τους, και πως με ήθος και μαχητικό πνεύμα θα μείνουν όρθιοι στις επάλξεις, εργαζόμενοι με όλες τους τις δυνάμεις για το καλό του Δήμου, και την ανάπτυξή του σε όλα τα επίπεδα.
 

Ο ίδιος υπογράμμισε πως θα δουλέψουν μαζί με τους Δημότες ώστε να συνδιαμορφώσουν την Κομοτηνή που όλοι ονειρεύονται.Mε βασικές αρχές την αξιοκρατία, την μεθοδικότητα και τον σεβασμό στον πολίτη θα προσπαθήσουν να οικοδομήσουν το αύριο ξεκαθάρισε για αυτό και κάλεσε όλους να συστρατευτούν για να προχωρήσουν σε ένα μέλλον όμορφο, ελπιδοφόρο, γεμάτο με όνειρα, στόχους και μεγάλα επιτεύγματα που αξίζει στην Κομοτηνή, ενώ για άλλη μια φορά ευχαρίστησε τους πολίτες της που με την ψήφο τους του ανέθεσαν την ευθύνη της διακυβέρνησης αυτής της υπέροχης πόλης.

Περισσότερες φωτογραφίες από την ορκωμοσία εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.