Στο Κοσμιο η δευτερη εθελοντικη δραση καθαρισμου της ομαδας «Φιλοι Αδεσποτων Κομοτηνης SOS»

Επόμενο ραντεβού στις 15 Σεπτεμβρίου

Πιστοί στην υπόσχεσή τους για τη συνέχεια των εθελοντικών δράσεων καθαρισμού περιοχών της Ροδόπης, στάθηκαν τα μέλη και  φίλοι της Κίνησης «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS».
 
Σε συνέχεια του πρώτου εθελοντικού καθαρισμού της παραποτάμιας περιοχής του Μίσχου, το απόγευμα της Κυριακής, 1 Σεπτεμβρίου όπως είχε άλλωστε ανακοινωθεί, προέβησαν στον καθαρισμό του ποταμιού στον οικισμό του Κοσμίου.
 

Τα μέλη αλλά και οι φίλοι της Κίνησης που έδωσαν το «παρών» καθάρισαν τον χώρο από σκουπίδια που βρίσκονταν και εντός του ποταμιού, στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα για την αξία αλλά και την «χρηστικότητα» των ποταμιών στην ζωή του ανθρώπου.
 
«Ο υδροφόρος ορίζοντας μολύνεται καθημερινά ενώ ζώα, πουλιά και ψάρια πεθαίνουν από τα πλαστικά και τις ανθρώπινες βρωμιές.Ο Αμαζόνιος που καίγεται υπάρχει δίπλα μας, μόνοι μας σκοτώνουμε τα ποτάμια, τα δάση και τις ομορφιές της Ροδόπης» ανέφερε το σχετικό postτης ομάδας μαζί με νέο προσκλητήριο για την αλλαγή της κατάστασης αυτής, ξεκινώντας από τις 15 Σεπτεμβρίου, όταν και ορίστηκε το νέο τους ραντεβού. N.B.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.