ΔΚΕΠΠΑΚ: Ξεκινα προετοιμασια για τα 100 χρονια απο την ενσωματωση της Κομοτηνης

Παραμένει στην προεδρία της επιχείρησης η Νατάσα Λιβεριάδου

Να εντείνει τη δραστηριότητά της μετά την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής, θέλει η ΔΚΕΠΠΑΚ, σύμφωνα με την πρόεδρό της κ. Νατάσα Λιβεριάδου, η οποία θα παραμείνει στην προεδρία της επιχείρησης και στη νέα Δημοτική Αρχή.
 
Όπως σημείωσε, ο νέος Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης, ο οποίος έχει θητεύσει και στο ΔΣ της ΔΚΕΠΠΑΚ, επιθυμεί να γίνουν και περισσότερα από όσα γίνονταν μέχρι σήμερα.
 
Άλλωστε όσο ήταν στο ΔΣ, ο κ. Γκαράνης, σύμφωνα με την κ. Λιβεριάδου, ήταν πάντα θετικός και ήθελε να γίνονται περισσότερα.
 
Αυτή την περίοδο βέβαια θα πρέπει να περιμένουν να συσταθεί το νέο ΔΣ της επιχείρησης, ώστε να ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο, όπως γίνεται συνήθως, ο προγραμματισμός όλης της χρονιάς.
 
Σύμφωνα με την κ. Λιβεριάδου, πέρα κάποιων εκδηλώσεων οι οποίες έχουν εδραιωθεί, τώρα με τα 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της Κομοτηνής στον εθνικό κορμό, θέλουν να κάνουν ακόμα περισσότερα, όχι μόνο εντός της συνηθισμένης περιόδου εορτασμού των Ελευθερίων. Για αυτό και υπάρχουν σκέψεις να γίνουν δράσεις όλο το χρόνο, που θα μπορέσει να παρακολουθήσει το κοινό της πόλης.
 
«Θέλουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η ίδια κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.