«Για να παμε τη Ροδοπη μπροστα!»

Το «ευχαριστώ» του Ν. Τσαλικίδη για την επιλογή του στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Σε «προσωπικό» τόνο ο κ. Νίκος Τσαλικίδης, μετά την επιλογή του από τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο να «επανακαταλάβει» τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης στέλνει το δικό το δικό του «ευχαριστώ» σε όλους αυτούς που τον στήριξαν με την ψήφο τους, μην αφήνοντας «απ’ έξω» τους συνεργάτες και την οικογένειά του. Παράλληλα ο ίδιος δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια για τη βελτίωση του τόπου.
 
Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Τσαλικίδη:

«Μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόφασης του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου για την ανάθεση στο πρόσωπό μου της θέσης του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου! Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές που βοήθησαν τον αγώνα μας καθώς και την οικογένειά μου, που ήταν πάντα εκεί.
 
Με συνοδοιπόρο την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου δεσμεύομαι να συνεχίσω ακόμη πιο δυνατά, ακόμη πιο υπεύθυνα. Συγχαίρω θερμά όλους τους συνυποψήφιους, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, για τον αγώνα τους. Με αίσθημα ευθύνης, με αγάπη και αφοσίωση για τον τόπο μας οφείλουμε να συνεχίσουμε για να πάμε τη Ροδόπη μπροστά!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.