Ξεκινησαν προπονησεις στις ακαδημιες του ΓΑΣ Κομοτηνη

Ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Academy αλλάζει πρόσωπο και συνεχίζει την ανοδική του πορεία

Για ακόμα μία χρονιά, ο ΓΑΣ Κομοτηνή προετοιμάζεται έτσι ώστε να υποδεχθεί τη νέα γενιά αθλητών που απαρτίζουν και στελεχώνουν τις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου καθημερινά από τις 16:00 μέχρι τις 18:00. Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, φέτος ο ιστορικός σύλλογος δίνει μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες.

Όπως αναφέρεται «κλείνουμε το μάτι στο μέλλον! Ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Academy αλλάζει πρόσωπο και συνεχίζει την ανοδική του πορεία!

Με άκρως επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές “αγκαλιάζει” παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω με σκοπό την εκμάθηση των αρχών και των τεχνικών του αθλήματος, αλλά ταυτόχρονα και την καλλιέργεια του ήθους τους.

Με νέες καινοτομίες, ολιγομελή τμήματα και ένα εντελώς σύγχρονο μοντέλο εκμάθησης των μυστικών του μπάσκετ, πρωταρχικός μας στόχος είναι να δώσουμε στα παιδιά του συλλόγου το ερέθισμα που χρειάζονται για να βιώσουν με αγάπη και χωρίς άγχος την έννοια του αθλητικού πνεύματος.

Με παροχές στήριξης σε όλα τα επίπεδα ,τα παιδιά πλέον διασκεδάζουν και αποφορτίζονται από την καθημερινότητα. Παράλληλα, βασική μας επιδίωξη είναι η σωστή σωματική ανάπτυξη των παιδιών και η θωράκιση της υγείας τους, η απόκτηση σωστών βάσεων, αντιλήψεων και φίλαθλης συμπεριφοράς, καθώς και η ομαλή κοινωνικοποίησή τους.

Ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ αποτελεί την ναυαρχίδα του μπάσκετ στην Θράκη και στην Β.Ελλάδα. Φέρε το παιδί σου στο μπάσκετ και γυμνάσου από τους καλύτερους».

Η προπονητική ομάδα αποτελούμενη από τους Δόλωμα Δήμητρα, Ζάντζα Φώτη, Κολεντζαρίδη Θανάση, Λεμονίδη Νεοκλή, Σεβδυνίδου Μάρω, Σερμάκη Ιφιγένεια, Παλάσκα Γιώργο, Μαγουλά Πέτρο είναι έτοιμη να υποδεχθεί παλιούς και νέους αθλητές μας.

Τα γήπεδα του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου θα είναι έτοιμα να υποδεχθούν τα τμήματα την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.
Πληροφορίες: Δόλωμα Δήμητρα 6932396239, Λεμονίδης Νεοκλής 6977423397

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.