Νικη με καλη εικονα για τον Πανθρακικο

Επικράτησε με 4-1 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Την καλή του εικόνα των πρώτων δύο φιλικών συνέχισε ο Πανθρακικός, ο οποίος επικράτησε με 4-1 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Σκόρερ για τους «Πράσινους» της Κομοτηνής χρίστηκαν οι Βιόπουλος (32΄, 55΄), Νάνος (20΄) και Καρασιούνας (49΄) ενώ ο Εθνικός αιφνιδίασε τους γηπεδούχους προηγούμενος με 1-0 μόλις στο 2΄ με τον Σιδηρόπουλο.

Ο Κώστας Γεμενετζής επέλεξε στο βασικό σχήμα αρκετά νέα πρόσωπα, με τον Τρούπκο να κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα.  Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Κομοτηνής είχε δύο δοκάρια σε ενέργειες του Νίκου Παπαδόπουλου στο 65΄ και 70΄.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στην κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής, ανάμεσα τους ο Μάνος Γαβριηλίδης, ο Ζόραν Στοϊνοβιτς, ο Νίκος Μπαχαρίδης και πολλοί ακόμα άνθρωποι του χώρου.

Πανθρακικός (Γεμενετζής): Γεμενετζής, Τρούπκος, Τσορτανίδης, Καραγιαννίδης, Πλασταράς, Κρεμμύδας, Νάνος, Κονόμι, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές, Βιόπουλος. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Ζήκος, Μέριτς, Καρασιούνας, Τσαγκαλίδης, Τσανάκας, Γιάζος, Παπαδόπουλος, Σαμή

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Παπαράδης): Τσομακιάν, Χαριτίδης, Σακαλάκης, Τσαχιρίδης, Καλαϊτζίδης, Βρύζας, Σπάχι, Τζιαμπαζάκης, Σοκαλάκης, Σιδηρόπουλος, Μκρτσιάν. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Σισμανίδης, Τζαμπάζης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.