Σχολικα ειδη χαρισε στους μαθητες του ο Δημος Ιασμου

Έτοιμες για την υποδοχή των μαθητών οι σχολικές μονάδες του Δήμου στις οποίες έγιναν παρεμβάσεις καθαριότητας και καλλωπισμού

Τσάντες και λοιπά σχολικά είδη σε 580 συνολικά μαθητές από το σύνολο των σχολικών μονάδων του Δήμου Ιάσμου προσέφερε χθες, με την αφορμή της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η νέα δημοτική αρχή Ιάσμου.
 
Ο δήμαρχος Ιάσμου, αντιδήμαρχοι αλλά και συνεργάτες τους παρέδωσαν μάλιστα κατ’ ιδίαν τα σχολικά είδη σε σχολικές μονάδες όπως τα δημοτικά σχολεία Φωλέας, Ριζώματος, Θαμνών και Ασωμάτων, όπως και στο νηπιαγωγείο των Ασωμάτων, ευχόμενοι Καλή και δημιουργική χρονιάς, σε μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς.
 
Είχαν προηγηθεί εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιάσμου, κατόπιν επιτόπιων ελέγχων που έγιναν για την καταγραφή των αναγκών. Τέλος σε 10 μέρες και σε σύνολο 22 οικισμών, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 50 παρεμβάσεις καθαριότητας, συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου του Δήμου ώστε και η προσέλευση των μαθητών στις σχολικές τους μονάδες να γίνεται με ασφάλεια.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.