Καθετα αντιθετος στις εξορυξεις χρυσου ο Α. Ιωαννου

«Η παράταξή μας είναι έτοιμη να αθροίσει τις δυνάμεις της με όλους εκείνους που αντιστέκονται σε καταστροφικές επιλογές για τον τόπο μας»
«Η τοπική κοινωνία της Θράκης με πρωταγωνιστές τους κατοίκους του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, έχει επανειλημμένα, διαχρονικά και κατηγορηματικά εκφράσει την σθεναρή αντίθεσή της στα σχέδια των εταιρειών χρυσού, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις πρόσφατες εκλογές» τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» του δήμου Μαρωνείας Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου σχετικά με την επαναφορά του θέματος προώθησης επενδύσεων χρυσού στη Θράκη από τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ.
 
«Η τοπική κοινωνία οφείλει να καταδείξει την αστοχία της πρόσφατης πρωθυπουργικής αναφοράς για διευκόλυνση των επενδύσεων χρυσού στη Θράκη» τονίζει ο κ Ιωάννου για να καλέσει τον Περιφερειάρχη κ. Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσαλικίδη, τους βουλευτές της Θράκης και ειδικά αυτούς της Ν.Δ., όλους τους δημάρχους της Θράκης και κάθε άλλο τοπικό φορέα, «να ενημερώσουν άμεσα, με σαφήνεια και με την απαραίτητη κατηγορηματικότητα την Κυβέρνηση, για την πάγια αντίθεσή μας στις εξορύξεις χρυσού».
 
«Η παράταξή μας είναι έτοιμη να αθροίσει τις δυνάμεις της με όλους εκείνους που αντιστέκονται σε καταστροφικές επιλογές για τον τόπο μας» διαβεβαιώνει ο ίδιος.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.